4 Gündur Bitmeyen İshal

89 görüntüleme
S

Sibel E. ..

3 Eylül 2026 18:23
Merhaba anneler ,

Bebegimin 4 gundur bitmeyen bir ishali car .Ama öyle böyle degil paçalarından akıyor ve günde 10 bez belki de daha fazla değiştiriyorum.

İlk günün akşamı doktora gittik ve probiyotik çinko verdi gaita testi istedi

Gaita da kötü olabilecek virüse parazite rastlanmadı. Ertesi gün kendi doktoruna götürdüm ilaçlara devam edin dedi ve bir de hap verdi ezilen formda .

Kullanıyorum fakat asla bir değişiklik olmadı 3 gundur kullanıyorum katilasma azalma olmadi dışkısında

Ayrıca yemeyi red ediyor ve aşırı bir zayıflama var ve ilaçları zor iciriyorum .

Doktoruna tekrar yazdim genel durumu iyiyse endise etmeyin dedi.

Yerimde olsanız tekrar farkli bir doktora götürür müydünuz
S

Sibel E. ..

3 Eylül 2026 18:49
Inanin ki ağzına mamadan baska bir sey koymuyor
Ş

Şilan

Premium Üye
3 Eylül 2026 18:53
Sibel Eraslan
Inanin ki ağzına mamadan baska bir sey koymuyor
Aynı süreci yaşadık bugün yaban mersini verdim birden düzeldi
E

Elif F.

3 Eylül 2026 19:57
İshal iştahsızlık yapıyor maalesef. Mamanın içine blenderdan geçirip muz yaban mersini vs süzüp verseniz ise yarar mı acaba. Ama normalde geçmesi de gerekirdi gibi uzun sürmüş çünkü ben olsam götürürdüm herhalde ya susuz kalabilir vücudu çünkü
S

Sibel E. ..

3 Eylül 2026 20:04
Elif Fişek
İshal iştahsızlık yapıyor maalesef. Mamanın içine blenderdan geçirip muz yaban mersini vs süzüp verseniz ise yarar mı acaba. Ama normalde geçmesi de gerekirdi gibi uzun sürmüş çünkü ben olsam götürürdüm herhalde ya susuz kalabilir vücudu çünkü
Evet şu an öyle yaptım çocuk acil bulup oraya götürdüm teşekkürler bekliyoruz şu an
E

Elif F.

3 Eylül 2026 20:31
Sibel Eraslan
Evet şu an öyle yaptım çocuk acil bulup oraya götürdüm teşekkürler bekliyoruz şu an
Gelmiş geçmiş olsun
N

Nehar K.

3 Eylül 2026 20:43
Sibel Eraslan
Bize de serum takmışlardı vucuttaki suyun daha fazla gitmemesi icin. Geçmiş olsun. Muzla anca toparladık
S

Sibel E. ..

3 Eylül 2026 21:48
Nehar Kara
Bize de serum takmışlardı vucuttaki suyun daha fazla gitmemesi icin. Geçmiş olsun. Muzla anca toparladık
Cok teşekkürler şimdi serum taktılar umarım toparlarız bizde
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir