4 Buçuk Aylık Gece Uykusu
164 görüntüleme
S
Sedanur Y. ..
12 Kasım 2025 23:51
Bebeğim 4 buçuk aylık geceleri biranda sürekli olarak ayaklarını kaldiriyor baya hareket halinde ve uykudan öyle uyanıyor.sabaha kadar sürekli olarak yapıyor ve uyku halinde de öyle yarı uyanık bir şekildeki oluyor uykusu bölünüyor nedeni nedir bilen varmı beni de çok yordu bu durum
Ş
Şeyda A.
13 Kasım 2025 00:32
Atak dönemi olabilir
S
Seyhan B. ..
13 Kasım 2025 02:04
Benim kızımda 4 aylik aynı şekilde ayaklarını havaya kaldırıp sertçe yere vuruyor ..bi yerde okumuştum kasları geliştiği için agri oluyor ondan öyle yapıyorlar
H
Hümeyra T.
13 Kasım 2025 02:15
Şu an 4. mü 5.Mi bilmem uyandı mecbur yedirip yatırdım hemen de dalmıyor uğraşıyorum 4.ay bitiyor
H
Hümeyra T.
13 Kasım 2025 02:20
Uyumamak için mi yapıyor dedim ama uykusunda da yapıyo gerçekten, kaslarını güçlendiriyormuş
S
Sedanur Y. ..
13 Kasım 2025 05:15
Benim kızım sürünmeyi öğrenmisti sonrasında unuttu ayağını bastirinca zıplıyor acaba çok zipliyor sizinkide öylemi ondanmi acaba diyorum
Z
Zülal ..
13 Kasım 2025 06:31
Ben gaz sancısına bağladım bu hareketi. Gece uyurken ayağını vuruyor. Gazını alip yatirdigimda yapmadı
S
Sedanur Y. ..
14 Kasım 2025 02:56
Dün zıplama hareketini çok az yaptirdim bugün o şekilde yapmadı aciktikca uyandı gaz sancısıdir belki diye gazini da aldım geceden
C
Canan P.
20 Kasım 2025 17:35
Merhaba,
Şu an 4 aylık oğlum. Bir aydan fazladır tüm uykuları bu şekilde. Başta ayaklarını kaldırmayı keşfetti atak diye düşündüm ama hala geçmedi açıkçası:) Çok gazlı bir bebek, ondan mı acaba dedim ama öncesinde yaptığı bir hareket değildi. Ben nedenini hala çözemediğim için hareketli bir bebek olmasına bağladım artık. Geceleri yanında uyumak imkansız benim için tüm gece ayaklarını kaldırıp yatağa vurup duruyor. Yine de ilk yapmaya başladığı zamana göre sıklığı azaldı biraz daha, belki zamanla tamamen geçer dite umuyorum 6 aya doğru. Birebir aynısını yaşıyorum yazdığınızın bir ara delirecek gibiydim ama artık kabullendim:D yalnız değilsiniz
Şu an 4 aylık oğlum. Bir aydan fazladır tüm uykuları bu şekilde. Başta ayaklarını kaldırmayı keşfetti atak diye düşündüm ama hala geçmedi açıkçası:) Çok gazlı bir bebek, ondan mı acaba dedim ama öncesinde yaptığı bir hareket değildi. Ben nedenini hala çözemediğim için hareketli bir bebek olmasına bağladım artık. Geceleri yanında uyumak imkansız benim için tüm gece ayaklarını kaldırıp yatağa vurup duruyor. Yine de ilk yapmaya başladığı zamana göre sıklığı azaldı biraz daha, belki zamanla tamamen geçer dite umuyorum 6 aya doğru. Birebir aynısını yaşıyorum yazdığınızın bir ara delirecek gibiydim ama artık kabullendim:D yalnız değilsiniz
G
Gdkmc
20 Kasım 2025 17:40
@Canan Pervis yeni bir beceri kazandıkları için uykuları da geriliyor oğlum da aynı şekildeydi sonra yapmamaya başladı @sedanur yaşar