4 Buçuk Aylık Bebeğim Benden Başka Kimsede Durmuyor

165 görüntüleme
H

Hilal C. ..

11 Temmuz 2025 10:51
Bebeğim 4 buçuk aylık, son 1 aydır benden başka kimsede durmuyor sürekli kucağımda durmak istiyor ben oturunca bile ağlıyor sürekli evin içinde gezdirmemi istiyor, bu durum normal mi ne zaman geçer
G

Gülseren Ç.

11 Temmuz 2025 11:20
Sanırım dönemsel bi durum benim kızım da 4 ay 10 günlük o da öyle bi süreçten geçti şuan o kadar değil ama uyku gerilemesi ara ara devam ediyor
E

Esma A.

11 Temmuz 2025 11:22
4. Ay atağı olabilir uyku gerilemesi meme reddi veya fazla emme isteği devamlı kucak isteme
D

Demet Ö.

12 Temmuz 2025 03:05
2 aydır aynı durumdayız kim kucağına alsa çığlık çığlıga ağlıyor şuan 5 ay 18 günlük. Dönemsel bi durum dediler Geçen hafta geçmiş gibiydi sevindim bitti bu dönemi diye ama şuan yine aynı. Biri kucağına almadan önce yanına oturup sevip konuşarak alışmasını sağlıyoruz öncelikle 10-15 dk sonra alışınca kendi gitmek isterse öyle kucaklarına gidiyor.
A

Ayça Ö. ..

12 Temmuz 2025 07:54
Benim kızım da 4 aylıkken başladı şu an 11 aylık insanlara gitmeye başladı süreci oluruna bıraktım ben istediği kadar kucağıma aldım yapışık ikiz gibi gezdik ama artık insanlara gidiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir