4 Bucuk Aylık
107 görüntüleme
B
Beyza
21 Mayıs 2026 22:41
4 bucuk aylık kollarımda uyuyor gecede gündüzde yatağa bırakıp çekeyim kolumu hemen uyanıyor aglıyo ne yapabilirim böyle olup gecen var mı ve ne zaman geçer

Selin E.
Premium Üye
21 Mayıs 2026 22:46
Kızımda kucakta uyurdu indiremezdik. 6. Aydan sonra uykuları düzene girmeye başladı. Şu an 7.5 aylık mükemmel olmasa da o günlere göre çok daha iyi durumdayız. Geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyormuş bende inanmazdım
B
Beyza
21 Mayıs 2026 22:49
Kızımda kucakta uyurdu indiremezdik. 6. Aydan sonra uykuları düzene girmeye başladı. Şu an 7.5 aylık mükemmel olmasa da o günlere göre çok daha iyi durumdayız. Geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyormuş bende inanmazdım
B
Beyza
21 Mayıs 2026 22:49

Selin E.
Premium Üye
21 Mayıs 2026 22:51
Hep kucakta sallanarak uyudu hala öyle uyuyor. Ben bir şey yapmadım sanırım büyüdükçe daha az uyanmaya başladı yatağa koyarken. Kızanlara hiç takılmayın ben 3 ay boyunca kucağımdan indirmedim yatak yüzü görmedi çocuğum😄 evet o zamanlar zor oluyor ama 2 ay içinde zaten bırakabiliyor olacaksınız düzelecek
G
Gamzenur P.
21 Mayıs 2026 23:10
Aynı dertten muzdaribim ben de bunu sormak için gelmiştim görünce hemen buraya yazdım. Yardım edin a dostlar fenalardayım resmen çocuğum bozuldu
Yükleniyor...