4 Buçuk Ay Uyku Gaz Sorunu
79 görüntüleme
E
Emine
18 Ağustos 2025 11:56
Çok zorlanıyorum uyutamıyorum uykulara çok direniyor o kadar çok ağlıyor ki delirmek üzereyim üstüne bide gazı var gece ağlayarak uyanıyor gazını çıkartıyorum rahatlamıyor uykuya dalamıyor huzursuz mutsuz ne yapacağımı bilmiyorum neler yaptınız yardımcı olabilecek olan var mı

Ayşenur E. ..
18 Ağustos 2025 12:02
Duş aldırın ve masaj yapın çok iyi geliyor

Fadile B.
18 Ağustos 2025 12:02
İyi günler bebeğim ilk günden çok az bir bebekti denemediğim içirmediğim neredeyse hiçbir şey kalmadı
Her gece uykusu öncesi güzel bir ılık duş havalar güzelken bu imkan Bu imkanı kaçırmayın asla. Bilmiyorum artık hurafemi Gerçek mi tatlı elma yağı göbeği ve kasıklarına Toplamda 4 damla 4 damla sürüyordum lavabosunu bile yapıyordu Biz o kadar Çok rahatlattı ki o ya sonra Zinko gaz damlası piyasanın en pahalı gaz damlalarını da kullandım probiyotikli olana da kullandım ama Zinko bize çok iyi geldi biraz şans meselesi gaz damlası ve bol bol bacak egzersizleri bol bol masaj ama masaj yaparken karnını sadece dairesel şekillerle yuvarlamayın karnını iki elinizde tutun sağa sola bedenini gönderin yani bedenle o hareketi yapın bebeğinizi dümdüz uzatın sağ ve sol Ellerinize karnına parmaklarınızı göbeğine yerleşti ve Bütün bedenini dairesel bir şekilde hareket ettirin
Her gece uykusu öncesi güzel bir ılık duş havalar güzelken bu imkan Bu imkanı kaçırmayın asla. Bilmiyorum artık hurafemi Gerçek mi tatlı elma yağı göbeği ve kasıklarına Toplamda 4 damla 4 damla sürüyordum lavabosunu bile yapıyordu Biz o kadar Çok rahatlattı ki o ya sonra Zinko gaz damlası piyasanın en pahalı gaz damlalarını da kullandım probiyotikli olana da kullandım ama Zinko bize çok iyi geldi biraz şans meselesi gaz damlası ve bol bol bacak egzersizleri bol bol masaj ama masaj yaparken karnını sadece dairesel şekillerle yuvarlamayın karnını iki elinizde tutun sağa sola bedenini gönderin yani bedenle o hareketi yapın bebeğinizi dümdüz uzatın sağ ve sol Ellerinize karnına parmaklarınızı göbeğine yerleşti ve Bütün bedenini dairesel bir şekilde hareket ettirin

Fadile B.
18 Ağustos 2025 12:04
Ve gazın Aslında bitiren büyük yaşlarda gazsız olmamasının tek sebebi hareket ve mide gazının iyi alınması Bebeğinize emzirdikten sonra ya da mama içtikten sonra hemen gazını alın
E
Emine
18 Ağustos 2025 12:08
Her gün duş aldırırım her uyku öncesi masaj yaparım ama masaj bile yapmama izin vermiyor bacaklarımı öyle bi kasıyor ki hareket ettirmek çok zor oluyor
İ
İrem Ö. ..
18 Ağustos 2025 14:27
Merhabalar benim bebeğimde aynı uyku sorununu çözemedim ama gazı için öncelikle her beslenmeden sonra mutlaka ama mutlaka gazını çıkartın ardından karnına güzel masaj yapın 2-3 defa bununla beraber bisiklet hareketi de çok işe yarıyor gün içinde mutlaka yüz üstü yatırın ben sab simplex gaz damlası kullanıyorum her sabah veriyorum sizde mutlaka düzenli şekilde kullanın bence ve birde olmazsa olmazsınız ılık duş 😊
E
Emine
18 Ağustos 2025 14:28
Bi tek gaz damlası kullanmıyorum gerçekten işe yarıyor mu
İ
İrem Ö. ..
18 Ağustos 2025 14:29
Sadece uyku öncesinde değil günde 2-3 defa yapmalısınız gazı sıkışıkken değil rahat bir anınını gördüğünüzde hemen masaj yapın gazı varken kendisini kasar istemez masajı o haldeyken yapmayın zaten sakin zamanlarında bol bol masaj yapın
İ
İrem Ö. ..
18 Ağustos 2025 14:30
Düzenli kullanımda bence işe yarıyor gerçekten ben ondan rahatladığımızı düşünüyorum kullanmaya başladığım ilk 2-3 gün ve ilk zamanlar çok huzursuzdu gazdan gerçekten ama her sabah düzenli kullanmaya devam ettim baya baya rahatladık şu an
İ
İrem Ö. ..
18 Ağustos 2025 14:31
Tabi ki gaz sorunu tamamen hiçbir zaman bitmiyor ama büyük ölçüde rahatlatıyor birde Emine hanım mama kullanıyor musunuz
E
Emine
18 Ağustos 2025 14:52
Hayır emziriyorum bizim sorunumuz biraz da emmede uyuyor gazını çıkartamıyorum öyle olunca gece de emmek için uyanıp memede uyuyor kalıyor gaz bunu aşamadık biz
Z
Zeynep Y. ..
18 Ağustos 2025 15:26
Aynı sorunu bende yaşıyorum bebeğim 5 aylik bide emdikten sonra kusuyor hep denemediğim gaz damlası kalmadı probiyotik de denedim ama hala aynı masaj yapıyorum hareket yapıyorum ama çok zor çıkarıyor çıkarırsa
E
Emine
18 Ağustos 2025 15:58
Bizimki de çok zor çıkartıyor probiyotik ve bi tane gaz damlası denedim daha kötü oldu gibi sanki bıraktım ne geçiyor aceba