4 Aylık Pütürlü Mukuslu Kaka

95 görüntüleme
Ö

Öznur Y.

29 Mart 2026 12:57
4 aylık olacak 9 unda günde 6-7 kez bu şekilde kaka yaptı bu normal mi ağlama yok ama aşırı huzursuzdu sabah omlet yemiştim yumurtaya karşı alerji olabilir mi fotoğraf yükleyemiyorum fakat mukuslu ve çok açık sarıua dönüktü en son yaptığı kakada bi kısmında az bi açık yeşil kaka da vardı
F

Fatma D.

29 Mart 2026 13:36
Ön süt fazlalığı veya süt ürünleri alerjisi olabilir. Yoğurt, peynir vb. Yediğinizde huzursuz oluyor kakada normalden fazla mukus oluyorsa yumurta da dahil 2hafta diyorlar ama 3 günde farkı görürsünüz diyet yaparak bebeğin huzursuzluk problemini çözebilirsiniz. Baktınız değişen bir şey yok doktora fotoğraf çekerek gösterebilirsiniz.
R

Rabia K. ..

29 Mart 2026 14:08
Kan yoksa ishal değilse korkmayın doğduğundan beri mukuslu kaka yapıyor 6 aylık bebeğim bir sorun yok
Ö

Öznur Y.

29 Mart 2026 14:24
Rabia K.
Kan yoksa ishal değilse korkmayın doğduğundan beri mukuslu kaka yapıyor 6 aylık bebeğim bir sorun yok
Mukus hep vardı ama dün baya değişik yaptı kakasını o yüzden korktum haftasonu olduğu için doktora gösteremedim malesef
Ö

Öznur Y.

29 Mart 2026 14:26
Fatoş Göçeroğlu
Ön süt fazlalığı veya süt ürünleri alerjisi olabilir. Yoğurt, peynir vb. Yediğinizde huzursuz oluyor kakada normalden fazla mukus oluyorsa yumurta da dahil 2hafta diyorlar ama 3 günde farkı görürsünüz diyet yaparak bebeğin huzursuzluk problemini çözebilirsiniz. Baktınız değişen bir şey yok doktora fotoğraf çekerek gösterebilirsiniz.
Yumurta yediğimde yapıyor sanırım baya takipteyim aslında ama acaba mı diyorum çünkü poğaça vs yumurta içeren şeyler yediğimde sorun yok ama direk omlet falan yaparak yediğim zaman o gün çocuk daha kötü oluyor kakası değişik oluyor 2-3 gün sonra tekrar deneyeceğim bugün iyi mesela yumurta yemedim
R

Rabia K. ..

29 Mart 2026 14:49
Öznur Y
Mukus hep vardı ama dün baya değişik yaptı kakasını o yüzden korktum haftasonu olduğu için doktora gösteremedim malesef
Sakince gözlemleyin tekrar etmeyedebilir devam etmezse endişelenmeyin
F

Fatma D.

29 Mart 2026 19:24
Benim bebeğimin kakasında kan yok bu da alerji yok demek doktorlara göre ama ben süt ve süt ürünleri tükettiğim zaman huzursuzluğu artıyor. Sizin bebeğinizin de hassas bir barsak sistemi olabilir benim bebeğim gibi.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir