4 Aylık Oturmak İstiyor Gibi

150 görüntüleme
C

Cansu K.

22 Mayıs 2026 08:49
Selamlar kızım yeni 4 aylık oldu ana kucağında veya ayakta uyutmaya çalıştığımda kendini öne doğru itiyor oturmaya çalışıyor destekli oturtmaya başlamalı mıyım
Afranur K.

Afranur K.

22 Mayıs 2026 09:42
O dönemde hatta 3. Aydan itibaren elleri ile ayaklarını kaldırmaya çalışıyordu kızım da. Ama destekli oturtmaya doktor muayene ettikten sonra başladık. 4 ay 10 günlükken gittiğimiz muayenede doktor baş kontrolü ve bir kaç bukguya baktıktan sonra destekli oturtmaya başla demişti bize.

Bence siz de önce hekiminiz ile görüşün.
G

Gül K. ..

22 Mayıs 2026 09:45
O aylarda sadece kucağımda ufak ufak oturtmaya başlamıştım kısa süreli tam anlamıyla oturmaya 5. Ayda başladim
C

Cansu K.

22 Mayıs 2026 10:18
Afranur Keskin
O dönemde hatta 3. Aydan itibaren elleri ile ayaklarını kaldırmaya çalışıyordu kızım da. Ama destekli oturtmaya doktor muayene ettikten sonra başladık. 4 ay 10 günlükken gittiğimiz muayenede doktor baş kontrolü ve bir kaç bukguya baktıktan sonra destekli oturtmaya başla demişti bize.

Bence siz de önce hekiminiz ile görüşün.
Tamamdır çok teşekkür ederim 🌸
C

Cansu K.

22 Mayıs 2026 10:18
Gül Karakuş
O aylarda sadece kucağımda ufak ufak oturtmaya başlamıştım kısa süreli tam anlamıyla oturmaya 5. Ayda başladim
Ben de 5. Ayda uygun olduğunu düşünüyorum açıkçası ama çok istekli olunca acaba mı demiştim :) teşekkür ederim 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir