4 Aylık Öksürük, Balgam, Burun Akıntısı

62 görüntüleme
Ceyda A. Ö.

Ceyda A. Ö.

3 Nisan 2026 18:57
Eşimle aynı anda grip olduk 4 aylık bebeğimiz ilk etapta iyiydi bulaşmadı diye sevinirken bir sabah uyandığında öksürüğü vardı hemen doktora gittik burun temizliği ve serum fizyolojikle buhar verebilirsiniz dedi ve ağrı kesici yazdı herhangi başka bir ilaç almadık ciğerlerinde olmadığını söyledi ama beslenmesi azaldı emmesi zorlaştı iştahlı değil acaba ne kadar sürer bu durumu kaç haftada toparlar
G

Gül K. ..

3 Nisan 2026 19:03
10 gün sonunda genelde öksürük ve balgam geçiyor ama burun tıkanıklığı biraz daha sürüyor günde 4 kez temizliyorsaniz örneğin 1 e düşüyor benim bebeğimde öyle oluyor
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Nisan 2026 19:31
Sık sık serum fizyolojik ile burnunu açın tıkalı burun sorun yaratır evi sık sık havalandırın
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Nisan 2026 19:31
Burnu tıkalı olduğu için beslenemiyor sık sık açın çabuk doluyor bebeklerin burnu
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Nisan 2026 19:32
Bir haftadan sonra semptomlar hafifliyor bu arada
Ceyda A. Ö.

Ceyda A. Ö.

3 Nisan 2026 20:21
Gül Karakuş
10 gün sonunda genelde öksürük ve balgam geçiyor ama burun tıkanıklığı biraz daha sürüyor günde 4 kez temizliyorsaniz örneğin 1 e düşüyor benim bebeğimde öyle oluyor
Umarım hızlıca toparlar ciğerlerine iner diye biraz tedirginiz
Ceyda A. Ö.

Ceyda A. Ö.

3 Nisan 2026 20:22
Sibel Yılmazer
Bir haftadan sonra semptomlar hafifliyor bu arada
Umarım hızlıca toparlar burnunu sık sık yıkıyorum oda nemlendirici kullanıyorum üzerini giydirip balkona temiz havaya çıkarıyorum küçük buhar makinesiyle de buhar tutuyorum ve balgam çıkarmak için sırtına pat pat umarım hızlı toparlar
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Nisan 2026 20:28
benim çocuğumda gripti bir hafta önce burun açmak en etkili çözüm yoksa uyuyamıyorlar birde başucuna soğan ve karanfil koyun çok işe yarıyor burnu tıkanmıyor gece uyurken şuan iyi beslenmesi de eski haline döndü
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Nisan 2026 20:29
Günde yirmiden fazla burun açtığımı bilirim beş dakika boyunca pat pat vurun sırtına hafif bütün balgamlar çıkar bebek rahatlar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir