4 Aylık Meme Reddi

74 görüntüleme
H

Hasret

28 Şubat 2026 21:03
Dün gayet güzel emzirdiğim bebeğim bu sabah uyandı ve asla beni emmedi . Aç bıraktım ağladı yine emmedi , mecbur biberon verdim , kendi sütümü sağdım onu da içti ama meme almıyor neyapmalıyım
F

Fatma C.

28 Şubat 2026 22:04
Diş sancısı olabilir veya rahatsız benimde öyleydi 1-2 güne tekrar emiyor ben kaşıkla damlatıyordum ağzına
Hilal İ. .

Hilal İ. ..

28 Şubat 2026 22:58
Merhaba ben de yaşadım aynı durumu ben de sağıp sütümü verdim aç bırakmak çözüm değil ve gündüz uykusundan uyanır uyanmaz hemen emzirmeyi denedim o şekilde emdi deneyebilirsiniz umarım kısa sürede de atlatırsınız 🌸
E

Emine A.

28 Şubat 2026 23:04
bende de aynı durum oldu ben Biberon tamamen kestim aklı karışmasın diye baya uğraştım ama başardım ilk altı ay sadece anne sütü aldı mama vermedim kestim 2 aylıkken gündüz uykuluyken ver baya iyi oluyor birde farklı pozisyonda emzir ayakta yürürken falan inanın benim için hiç kolay olmadı 1 ay mücadele ettim yemedi inat etti ama sonunda başardık şimdi 10 aylık her ikisinide içiyor sabırlı olun lütfen aç diye endişe etmeyin acıkınca mecburen. Emiyor
H

Hasret

28 Şubat 2026 23:10
Çok teşekkür ederim
B

Berivan A. A.

28 Şubat 2026 23:10
Merhaba benimde bebeğim öyleydi 4 aylıkken çok zorlandık ben karanlık odada ayakta emziriyordum ayakta sallayıp emziriyordum uykuya dalmaya yakın yatağa alıp öyle devam ediyordum emzirmeye bir süre öyle devam etti biberon mama vermedim iki hafta sürdü benim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir