4 Aylık Meme Reddi

141 görüntüleme
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

23 Temmuz 2025 10:05
Merhaba, kızım 5gün sonra 4aylık olacak. Doğduğundan beri sütüm tazyikli geldiği için emzirmek için birçok mücadele verdim. En son çözümü sırtüstü yatarak emzirerek bulmuştum. Hafif hafif de zıplatıyordum. Ama 2 gündür her şeyi denememe rağmen emmek istemiyor. Bir iki kez çekip öfkelenip bırakıyor. Çişli bez sayısı azaldı. Biberon da almıyor. Ne yapabilirim başka lütfen yardım eder misiniz? İkinci bebeğim ama ilkinde böyle şeyler yaşamamıştım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı lütfen tavsiye verir misiniz?
T

Tuğçe G. S.

23 Temmuz 2025 10:37
Merhaba, çok geçmiş olsun. 4ay 13 günlük bebeğim, bir aydır Biberon reddediyor ve iki haftadır meme de reddediyor. Bazen uyku sersemi memeyi alıyor, sütüm de yetersiz olduğu için aldığı da yetmiyor. Kaşıkla mama takviyesi yapmaya çalışıyorum ancak döke saça 40cc maksimum içirebiliyorum. Çişli bez sayısı 3-4 oldu. 4.ay büyüme sıçramasından mı reddediyor memeyi anlayamadım. Ancak memeyi Uyku sırasında , uykuya geçişte, sallayıp sakinleştirerek, pilates topunda zıplayarak vermeye çalışıyorum. Siz de işe yarar mı denediniz mi bilmiyorum. Umarım geçici bir süreçtedirler 🙏🏻
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

23 Temmuz 2025 11:15
Tuğçe Hanım teşekkür ederim. Kaşıkla vermek aklıma gelmemişti deneyeceğim. Pilates topu alacağım, işe yarıyor diyen çok kişi var. Haklısınız. Seval Hanım size de teşekkür ederim. Umarım geçici bir durumdur. Sessiz ve loş ortam yaratamıyorum gece dışında, 20aylık bir bebeğim daha var ve aşırı hareketli. Evde yalnızız, yaşadığım şehirde de kimsemiz yok. Çok zor süreçler. Yalnız olmadığımı bilmek güç veriyor. Desteğiniz için çok teşekkür ederim
M

Merve B. ..

23 Temmuz 2025 11:58
Bebeğim 4 aylik 2. Ayından beri meme reddi var nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum biberonda tutmuyor. Geceleri uyku sersemi tutuyor gündüzleri ise bere takıyorum gözlerini kapatıyorm ayakta hafif hafif zıplıyor yuruyor sonra normal yürüyorum dalınca oturuyorm.
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

23 Temmuz 2025 20:53
Teşekkür ederim hepinize🌸 söylediklerinizi deneyeceğim. Umarım hepimizin bebekleri güzelce emmeye devam ederler🙏 zor süreçler. Herkese kolaylıklar diliyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir