4 Aylık Kusma

86 görüntüleme
A

Ayşe G.

1 Temmuz 2025 22:26
Bebeğim her mamadan sonra kusuyor. Öyle fışkırır şekilde değil, geceleri yattığında mama verirken kusmuyor birtek onun dışında sürekli. Kilo alımında bir sorun yok. Tahmini ne zaman tamamen biter bu kusmalar. Reflü yatağına koymayı da bıraktım küçük geliyor diye. Korkuyorum uykusunda kusmasından
M

Meltem Ç.

1 Temmuz 2025 23:55
Benim bebeğim2.5 aylık aynı durum var duygusal stres yaptığını düşünüyorum uyuyana kadar bir süre kontrol ediyorum geceleri
G

Gülistan S. E.

2 Temmuz 2025 02:15
Benim bebeğim fışkırır şekilde kusuyordu 27 günlükken pilor stenozu ameliyatı oldu geçti çok şükür. Yani bu konuda çok doktor dinledim. Eğer kilo kaybı yoksa sarı sarı kusmuyorsa bu fizyolojik reflüdür ve aylar geçtikçe gerileyecektir. Fakat sizinkinin kusma sıklığı çokmuş. 6. Aya kadar reflü ilaçlarından kullanmanızı doktor önerebilir ve epey rahatlarsınız sizde bebekte kısa bir süre veriri zaten
G

Gamze H.

4 Temmuz 2025 20:18
Benim kızımda 3 aylık bebek reflüsü var ne denediysem geçmedi doktorumuz ilaç verdi azaldı ama yine de bitmiş değil. Çok zor bilirim bende geçsin diye bekliyorum 🥹
Ş

Şeymanur B.

5 Temmuz 2025 19:23
Benim bebeğim de 3 ay 22 günlük. Dediğiniz gibi gece kusmuyor gündüz canımdan bezdiriyor artık o kadar bunaldım ki :(

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir