4 Aylık Kilo Alımı

86 görüntüleme
A

Ayşenur ..

12 Aralık 2025 10:53
Merhaba bebeğim 3 aylıkken kontrol edildiğinde boyu 60 cm ve 5950 kg idi. Tam bir ay sonra yani 4 aylık kontrölünü yaptırdık ve bebeğim 6250 ve 61cm çıktı. Bebeğimin doğum kilosu 2550kg ve 46 cm idi. Bu aya kadar her ay düzenli olarak yaklaşık 1 kilo alıyordu. Bu ay sadece 200 gr almış. Daha önceki aylarda kabızlık sorunumuz vardı bu ay düzenli kaka yapmaya başladı neredeyse her gün yapıyor. Kilo almaması bununla alakalı olabilir mi veya az kilo almasına endişelenmeli miyim?
Dorşin T. B.

Dorşin T. B.

12 Aralık 2025 10:58
Benim bebeğimde her ay alıyordu bu ay azalmış bile bende bu ayki kontrolse soracağım ama artık etrafa ilgisi arttı memede geçirdiği süre azaldı ona bağlıyorum ben. Emzırme aralarını açmıştım şimdi yine sık emziriyorum umarım toparlar ama genel doktor görüşü artık ilk aylara göre hızlı ve çok kg almaması gerektiğiydi
B

Büşra K. ..

12 Aralık 2025 11:01
Merhaba ilk üç ay kilo alımı çok hızlı oluyor Daha sonra kilo alımı yavaşlıyor geçenlerde günün ipucu kısmında bu konudan bahsedilmişti endişe edilecek bir şey yok Hanımlar merak etmeyin
A

Ayşenur ..

12 Aralık 2025 11:06
Çok teşekkür ederim. Ben de bu ayda daha az kg alacağını biliyordum ama 200 gr kadar düşük olmasını beklemiyordum. En azından öbür aylarda aldığının yarısını alır 400 500 gr arası alır diye düşünüyordum. 200 gr olunca biraz endişelendim açıkcası. Geceleri biraz fazla uyumasına izin veriyordum 6 saat kadar kesintisiz uyuyordu acaba onun etkisi mi var diye düşündüm
B

Büşra K. ..

12 Aralık 2025 11:45
Bebiş 3.ayını doldurduktan sonra 8 saat uyuyabilirmiş Osman Hocadan dinlemiştim anın tadını çıkarın şükür Rabbım nasip etmiş Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu kilo alınır verilir çocuk güle benzer bi açar bi solar derler bizde benim kızım 4.ay kontrolünde 75 gr almıştı noldu büyümedi mi 22 aylık oldu bile 2 ay sonra 2 yaşına girecek Rabbım hepsini korusun
A

Ayşenur ..

12 Aralık 2025 13:49
Aminn inşallah rabbim korusun 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir