4 Aylık Kilo
194 görüntüleme
D
Derya ..
21 Nisan 2026 14:37
Kızım 4 aylık. Kilo 6100 gr boy 64 cm. Sadece anne sütü ama 20 günde sadece 250 gr almıs. Huzursuzluk, bazen meme reddi yaşıyoruz ve aşırı hareketli. Az kilo alması beni hemen sütüm açısından düşündürdü ama sütüm gayet de geliyo ve kızım doyarak memeden ayrılıyo. Bu durumu yaşayan var mı 4. Ayda az kilo alımı
M
Meliha T.
21 Nisan 2026 14:44
4.cü ay meme reddi ve uyku reddi ayı genelde bu ayda oluyor böyle şeyler sessiz sakin dikkatini dağıtmayan ortamlarda emzirin bazsn ayakta gezerek emzirin çokta zorlamayın geçiyor sonra
D
Derya ..
21 Nisan 2026 14:44
4.cü ay meme reddi ve uyku reddi ayı genelde bu ayda oluyor böyle şeyler sessiz sakin dikkatini dağıtmayan ortamlarda emzirin bazsn ayakta gezerek emzirin çokta zorlamayın geçiyor sonra
M
Meliha T.
21 Nisan 2026 14:46
Merak etmeyin düzeliyor sonradan sakin kalmaya çalışın stresle emzirmek daha zor sonuçlar doğurabiliyor 🙏🏻

Aycan K. S. ..
30 Nisan 2026 05:01
Doğum kilosu 3400 52 cm erkek bebek . Şuan 3 ay 24 günlük 6 kg . Çişli bez sayısı 4 5 değişiyor. Gündüz 2 saatte 1.5 saatte bir emiyor. Gece. 2 defa kalkiyor . İkinci ay 1000 kg yakın aldı 3. Ay 700 gram aldı. En son 20 günde 300 gram almış bana az geliyor bende aynı şeyleri yaşıyorum her şey normal olmasına rağmen.
Ama şunu fark ettim hanımefendi biz anneler her seyi kafamızda büyütüyoruz. Doktorlar rakamlara takılmayın diyorlar. Cisli bez sayısı ve bebeğin huzuru mutluluğu önemli burda.. bebek mutlu doyuyor mu bunlar önemli.. eğer onlarda varsa düşünmemize gerek yok aslında
Ama şunu fark ettim hanımefendi biz anneler her seyi kafamızda büyütüyoruz. Doktorlar rakamlara takılmayın diyorlar. Cisli bez sayısı ve bebeğin huzuru mutluluğu önemli burda.. bebek mutlu doyuyor mu bunlar önemli.. eğer onlarda varsa düşünmemize gerek yok aslında
Yükleniyor...