4 Aylık Kaka Yok

263 görüntüleme
D

Derya ..

23 Nisan 2026 14:12
4 aylık kızım var sadece anne sütüyle besleniyo. Kakasını 3 sylıktan beri iki üç günde bir yapmaya basladı. Dr sorduğumuzda anne sütü bagırsakta kolay emilir normal bi durum demişti. Ama 5. Gün olacak kaka yapmıyor. İki gün önce demire basladık onun da etkisi olabilir mi bilmiyorum. Gaz cıkarmada sorunumuz yok, karnı da sert değil. Çişli bez sayısı da 4-5-6 değişiyor. Aynı durumu yasayan var mı?
C

Cennet ..

23 Nisan 2026 14:17
Eğer çocuk rahatsız olmuyorsa sorun yoktur. Benim oğlum bir kere sekiz günde yapmıştı😂
N

Nurgül B.

23 Nisan 2026 14:51
Sadece anne sütü alan bebeklerde normal benim bebeğimde sadece anne sütü aldığı dönem 5 günde 1 falan yapıyodu kaka bi ara 7 gün olmuştu
F

Fatma N. U.

23 Nisan 2026 18:26
15 günü görmüşlüğümüz var dediğiniz gibi bebek huzurlu ise ve gaz çıkarıyorsa sorun yok ama yaptığında sizi yoğun bir  bekliyor hazırlıklı olun 
Ayşen Y.

Ayşen Y.

23 Nisan 2026 18:57
Bi huzursuzluk yoksa sorun yok demektir. Benim oglumda oyleydi. Hatta haftada bir yada 10 gunde bir yapardi. Ama bi huzursuzlugu yoktu. Doktor kontrollerinde karninda bi şişlik sertlik olmadigini soylerdi doktorumuz da endise etmeyin derdi. Ayni sizin soylediginiz gibi bu seyrek kaka durumuna [3.ayda](3.ayda) baslamisti. Ek gidaya baslayana kadar bu sekilde devam etti 3 4 ay kadar. Kati gidadan sonra sıklaştı
G

Gülhanım S.

24 Nisan 2026 16:43
Fatma Nur Uğurlu
15 günü görmüşlüğümüz var dediğiniz gibi bebek huzurlu ise ve gaz çıkarıyorsa sorun yok ama yaptığında sizi yoğun bir  bekliyor hazırlıklı olun 
En son kakasını 14.gününde yaptı kızım 3.ayımız bitecek. Şimdi 9.gündeyiz bakayım ne zaman yapacak. Çocuk cerrahisine gidin dedi bi doktor diğer doktor sen yediklerine dikkat et dedi . Ne yapacağım bilmiyorum.
F

Fatma N. U.

26 Nisan 2026 23:58
Gülhanım Sertçelik
En son kakasını 14.gününde yaptı kızım 3.ayımız bitecek. Şimdi 9.gündeyiz bakayım ne zaman yapacak. Çocuk cerrahisine gidin dedi bi doktor diğer doktor sen yediklerine dikkat et dedi . Ne yapacağım bilmiyorum.
Doktorumuz bu durumun normal olduğunu ama içimizin rahat etmesini istiyorsak çocuk gastroenteroloji bölümüne gidip tahlil yaptirabileceğimizi söyledi tiroidlerine falan bakılıyormus sanırım orada. Biz gitmeden normale döndü şükür inşallah sizin de en kısa sürede normale döner bebek ne kadar huzurlu olursa olsun bizim içimiz rahat etmiyor sizi anlayabiliyorum 
G

Gülhanım S.

27 Nisan 2026 05:18
Fatma Nur Uğurlu
Doktorumuz bu durumun normal olduğunu ama içimizin rahat etmesini istiyorsak çocuk gastroenteroloji bölümüne gidip tahlil yaptirabileceğimizi söyledi tiroidlerine falan bakılıyormus sanırım orada. Biz gitmeden normale döndü şükür inşallah sizin de en kısa sürede normale döner bebek ne kadar huzurlu olursa olsun bizim içimiz rahat etmiyor sizi anlayabiliyorum 
Evet aynen öyle inşallah teşekkür ederim bir kaç gün sonra rutin kontrolüne gideceğiz o zaman dr’nin yönlendirmesine göre hareket ederim. Şimdi böyleysek ek gıda sürecinde ne yaparız diye düşünmeye başladım şimdiden.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir