4 Aylık Kaka Gaz Sorunu
91 görüntüleme
M
Melek Ö.
7 Eylül 2025 16:37
Bebeğim 4 aylık oldu ama hala kakasını kendisi çıkaramıyor çok zorlanıyor sancılanıyor karın masajı banyo her şeyi deniyoruz olmuyor fitil veriyoruz bazen fitille bile zor yapıyor sırtını yere koydurmuyor ne yapabilirim 😢
H
Hülya A. ..
7 Eylül 2025 17:24
Probiyotik kullandınız mı ? O ise yariyor. Benim bebeğim de öyleydi doğduğundan beri ayrıca kolikti bizi çok rahatlattı. Simdi 4 aylık bütün sorunlar bitti.
M
Melek Ö.
7 Eylül 2025 17:25
Evet kullanıyorum probiyotik
M
Melek Ö.
7 Eylül 2025 17:25
Bifidrop damla kullanıyorum siz ne kullanıyorsunuz

Uzm. H. F. T. ..
7 Eylül 2025 17:26
Eğer mama alıyorsa mamayo degistirin derim içine zeytinyaği birer çay kaşığı öğünlerde ekleyip poposuna zeytinyağı sürerek yumsatabilirsiniz .sadece anne sütü alıyorsa gaz için sancilaniyor olabilir kakasını on güne kadar yapmayabilir gaz ise bu ayın sonuna doğru rahatlatacaktır auc ayını doldurmuş biraz düzene girmeye başlar diye düşünüyorum ama bahsettiğiniz on günü aşıyor çok katı kaka yapiyir gibi şeylerde bir çocuk uzmanı ile görüşun derim
M
Melek Ö.
7 Eylül 2025 17:29
Çoğunluk Anne sütü alıyor ama yetmediği yerde mama da içiyor Sma comfort mama kullanıyorum

Uzm. H. F. T. ..
7 Eylül 2025 17:35
Anne sütü alıyorsa ikinmalari gaz kaynaklı da olabilir comfort benim bebeğime iyi gelmişti ama yine de bir değiştirip deneyebilirsiniz sorun sürerse ek tedavi için bir uzmanla da gorusebilirsinjz