4 Aylık Hırıltı

56 görüntüleme
A

Aslı

8 Ocak 2026 07:05
Doğduğundan beri böyle hastalanıyor ciğerden değil doktora gittik kaç defa 2 haftadır iyiydi şimdi yine başladı. Burnu açık ama genizden hırıltı geliyor. Hava veriyorum burnunu yıkıyorum çektiriyorum yok yani asla açılmıyor. Önerisi olan var mı lütfen sürekli tıkanıyor uyku uyuyamıyor çocuk 🥹 odası sıcak diye oluyordur dedim peteği kapattım. Hava temizleme makinesi aldım ama yok yani düzelmiyor hep aynı hasta gibi
B

Büşra Ö.

8 Ocak 2026 07:22
Bizde 3 aylık olduk aynı anlattığız şekildeyiz bizde çok zorluyor
A

Aslı

8 Ocak 2026 07:26
@Büşra Özgürel anlamıyorum neden böyle çocuk hiç rahat nefes alamıyor ilerlemiyor çok şükür ama düzelmiyor da
G

Gdkmc

8 Ocak 2026 07:42
Balgam hırıltısı büyük ihtimalle. Osman hocamın YouTube da videosu var ona bakın
A

Ayşegül Ü.

8 Ocak 2026 08:25
Sürekli burna hava vermek burnun mukozasını bozabilir o yüzden de hırltı olabilir ödem olabilir. Yani illa hasta olduğu için değil. Veya burnunda et vardır o da yapıyor olabilir. Dardır yani nefes girişi çıkışı. Birkaç gün sadece serum fizyolojik sıkın. Aspiratörle çekmeyin. Hava da vermeyin. Bir gözlemleyin. Geçecektir diye umuyorum. Geçmiş olsun🙏🏻🤍 kendi oğlumda böyle gözlemlediğim için yazdım. Siz tabi içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir