4 Aylık Hırıltı
56 görüntüleme
A
Aslı
8 Ocak 2026 07:05
Doğduğundan beri böyle hastalanıyor ciğerden değil doktora gittik kaç defa 2 haftadır iyiydi şimdi yine başladı. Burnu açık ama genizden hırıltı geliyor. Hava veriyorum burnunu yıkıyorum çektiriyorum yok yani asla açılmıyor. Önerisi olan var mı lütfen sürekli tıkanıyor uyku uyuyamıyor çocuk 🥹 odası sıcak diye oluyordur dedim peteği kapattım. Hava temizleme makinesi aldım ama yok yani düzelmiyor hep aynı hasta gibi
B
Büşra Ö.
8 Ocak 2026 07:22
Bizde 3 aylık olduk aynı anlattığız şekildeyiz bizde çok zorluyor
A
Aslı
8 Ocak 2026 07:26
@Büşra Özgürel anlamıyorum neden böyle çocuk hiç rahat nefes alamıyor ilerlemiyor çok şükür ama düzelmiyor da
G
Gdkmc
8 Ocak 2026 07:42
Balgam hırıltısı büyük ihtimalle. Osman hocamın YouTube da videosu var ona bakın
A
Ayşegül Ü.
8 Ocak 2026 08:25
Sürekli burna hava vermek burnun mukozasını bozabilir o yüzden de hırltı olabilir ödem olabilir. Yani illa hasta olduğu için değil. Veya burnunda et vardır o da yapıyor olabilir. Dardır yani nefes girişi çıkışı. Birkaç gün sadece serum fizyolojik sıkın. Aspiratörle çekmeyin. Hava da vermeyin. Bir gözlemleyin. Geçecektir diye umuyorum. Geçmiş olsun🙏🏻🤍 kendi oğlumda böyle gözlemlediğim için yazdım. Siz tabi içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın.