4 Aylık Grip
61 görüntüleme
M
Mukaddes T.
11 Ağustos 2025 14:58
Merhabalar bebeğim 4 ay 2 günlük öksürük hırıltı ve burun tıkanıklığı var geniz akıntısı varmış. Doktor direk antibiyotik başladı ama hemen kullanmak istemiyorum. Serum fizyolojikle burnunu yıkıyorum nebülüzatörle buhar veriyorum onun dışında neler yapabilirim kaç günde geçer acaba
Ş
Şilan D.
11 Ağustos 2025 15:34
4 aylık bebeği bol bol emzirirsiniz sıcak duş aldırabilirsiniz benimde bu aylarda başıma gelmişti 1 hafta 10 güne tamamen düzelir inşallah şuan aklıma bunlar geliyor
M
Mukaddes T.
11 Ağustos 2025 15:47
Bebeğim maalesef emmiyor mama yiyor süreç daha mı zor geçer 🥹🥹

Ayça K. A.
Hemşire
11 Ağustos 2025 15:57
Doktorunuz antibiyotik başladı ise bebeğiniz bronşitler olma yolundadır. Hekimin başladığı bir ilacı kullanma demek kimsenin yetisi de değildir. Lütfen antibiyotiğini kullanın. Mama yemesinde azalma sık solunum ateş gibi şikayetler olursa da direkt hastaneye gidin. Her gün duş aldırın burun yıkama yapın ortam nemine özen gösterin geçmiş olsun
H
Hafsanur B. ..
12 Ağustos 2025 12:24
Aynısını yeni yaşadım ateşi 38.8 e kadar çıktı. Benim bebeğim de 4 aylık. Doktor antibiyotik yazdı ama ateşi 39 lari geçerse kullanın dedi.bende sizin yaptıklarınızı yaptım her öksürük tuttuğunda burnunu temizledim hava verdim. Ateşlendiğinde ateşini düşürdüm. Ve üç günde geçti çok şükür antibiyotiğe gerek kalmadı.
E
Elif S. M.
12 Ağustos 2025 15:14
Benim bebeğim de 4 aylık ve aynı nedenden dra götürdüm geniz akıntısı olduğunu söyledi ilaç yazmadı sadece fizyolojik suyla burun temizliği ile soğuk buhar yapmamızı söyledi
M
Mukaddes T.
12 Ağustos 2025 15:35
Bizimde geniz akıntısı dedi çok şükür ateşi şuanlık yok, geniz akıntısı var ilerleyecek gibi duruyor dedi bronşit olsa herhalde bronşite doğru gidiyor diye söylerdi. Serum fizyolojik ve nebülüzatörle devam ediyorum Osman hocanın anlattığı şekilde inşallah en kısa sürede geçer bugün 2. Gün öksürük ara ara devam ediyor
M
Mukaddes T.
12 Ağustos 2025 15:36
Bebekleriniz anne sütü mü alıyor yoksa mama ile mi besleniyorlar çevremde herkes emmediği için hasta oldu gibi şeyler söylüyorlar
M
Mukaddes T.
12 Ağustos 2025 15:51
Balgamını kusurak mı attı ya da nasıl attı