4 Aylık Gece Saat Başı Uyanıyor

144 görüntüleme
Z

Zeynep A. T.

5 Temmuz 2025 18:26
Bebeğim 4 ay 3 haftalık 1.5 aydır gece saat başı uyanıyor ağlıyor öncesinde gece sadece 2 defa emmek için kalkıp hemen uyurdu imdattt uykusuzluktan ölüyorum 🥺
Y

Yasemin İ. K.

5 Temmuz 2025 18:46
3aylık oldu bizde de başladı aynı durum. Şimdiye kadar iyiydi. Diş sancısı mı yaşıyorlar acaba? Salya artışı da var bizde
Z

Zeynep A. T.

5 Temmuz 2025 18:48
Diş çıkarttık 2 tane artık normale dönmesi gerekmiyor mu ya bana daha çok alışkanlık gibi geliyor :( nasıl düzelicez bilmiyorum
Y

Yasemin İ. K.

5 Temmuz 2025 19:11
Memede uyuyan bebeklerin sık yaptığı şey haklısınız bizimki de öyle geçiyor uykuya. Kilosu iyiyse gece kaç kez emmesi gerekiyorsa o kadar emzirip diğer uyanışlarında emzirmeyeceğiz mecburen. Daha da küçükler. Bilemiyorum. Dişi de erken çıkarmış bebeğiniz
H

Hiranur Y. K.

5 Temmuz 2025 19:22
Benimde öyle 4 aylıkken başladı maalesef çözümünü bulamadım🥲🥲
M

Merve Ç. A.

5 Temmuz 2025 21:30
Diş dışında devam ediyorsa bu durum uyku gerilemesindesiniz demektir. Bu durum bir daha 8. Ay ve 12. Ayda tekrar yaşanacak. Bu dönemlerde bebekler bilişsel olarak büyük sıçrayış yaşarlar bu da uykularına vurur. Bebeğiniz artık dış dünyanın farkında ve daha derin uyumayı öğrenmeye çalışıyor bu ayda genellikle böyle olur. 5. Aya girdiğinizde tekrar uykuları uzayacaktır. Ama yine de yorgun kalmaması için siz bu süreçte uykularını uzatmayı deneyebilirsiniz☺️ Dışarda arabasında uyutmak bu süreçte yardımcı olabilir.
Z

Zeynep A. T.

6 Temmuz 2025 02:59
Merve hanım bu uyku gerilemesi 1.5 ay kadar sürer mi peki ? Bana alışkanlık okdu bir daha eskisi gibi uyumayacak gibi geliyor çok korkuyorum normal mi 1.5 ay sürmesi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir