4 Aylık Etkinlik

106 görüntüleme
Feyza Ö. .

Feyza Ö. ..

4 Ağustos 2025 08:09
4 aylık kızımın her anlamda gelişimi için neler yapabilirim etkinlik oyun vs. Öneri verir misiniz ?
R

Rabia M. ..

4 Ağustos 2025 08:16
Benim bebeğimde 4 aylık. Çıngırakları kurdele ile sarkıtıp dönengeç gibi hareket ettirmesini sağlıyorum. Pet bardakları ters çevirip üzerlerine renkli havuz toplarından diziyorum onlara dokunmaya çalışıp düşürüyor,el koordinasyonuna ciddi faydası oldu. Ayna karşısında müzik açıp dans etmeyi çok seviyor. O esnada da jest ve mimikleri inceliyor. Son olarak evde gezdirirken eşyaları tanıtıp ses çıkartmaya dokunmasına çalışıyorum. Duyusal gelişime faydası oluyor. Koltuğa destekli oturtup sesli ışıklı oyuncakları eline verip oyalandırıyorum gün içinde.
R

Rumeysa Ç.

4 Ağustos 2025 08:37
Benim oğlumda 4 aylık ama oyuncaklara uzanmak istemiyor yanındakileri almıyor sadece oyun halısındayken asılı olanları ve kucağına bıraktıysam öyle tutuyor. Bu normal mi biraz çekiniyor gibi
R

Rabia M. ..

4 Ağustos 2025 20:29
Evet evet normal biz 5 aylık olmak üzereyiz biraz daha büyüsün el koordinasyonu gelişir. Zaten benimki de öyle uzaktakilere uzanamıyorlar en yakındakileri alıp ağza götürme huyu son dönemde başladı. Pet bardakları dibine götürüyorum örneğin. Şuan daha aktif
R

Rumeysa Ç.

5 Ağustos 2025 09:43
Teşekkür ederim içim rahatladı ☺️
H

Hüsna N. E.

5 Ağustos 2025 09:48
Bebek üniversitesi kitapları var çok güzel renkli dikkat çekici beraber sırt üstü yatıp onları okuyabilirsiniz renkleri çok dikkat çekiyor, hışırtılı kitaplar çıngıraklar, pet şişe ve ıslak mendil paketini ses çıkardığı işin çok seviyorlar bol bol ilgi ve onlarla konuşulmasını istiyorlar
D

Duygu Ç. ..

5 Ağustos 2025 12:51
Benimde kızım 4.5 aylık yengeç diye bir oyuncak var hem ışıklı hem sesli çok merakla izliyor tummy time için ideal hisirtili yıkanabilir kitaplar aldık çok seviyor hatta ucunda dişi için kasiyicilari mevcut öneririm bol bol da konuşuyoruz yediğim yemeğin yapılışını bile anlatıyorum ve sonuç sosyal güleç bir bebek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir