4 Aylık Emmiyor

125 görüntüleme
Aybüke C. H.

Aybüke C. H.

11 Eylül 2025 19:57
bebeğim dört aylık yaklaşık iki aydır emiyor sadece gece emiyor uyurken sütüm azaldı pes etmek istemiyorum nolur yapılabilecek ne varsa önerin
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

11 Eylül 2025 19:59
Belirli aralıklarla düzenli sağım yapmayı deneyin gündüzde emmesede bebeğe teklif edip ten teması uygulamaya çalışın
Aybüke C. H.

Aybüke C. H.

11 Eylül 2025 20:00
peki online emzirme danışmanlığı almalı mıyım
T

Tutku A.

11 Eylül 2025 20:01
Benim bebeğimde 4 aylık 2 haftadır asla emmiyor suan düzeldi çok şükür suan da keşif zamanları olduğu için sürekli etrafa bakmak istiyorlar gündüzleri gezdirerek, ayakta aşağı yukarı hareket ederek emzirdim işe de yaradı ya da uykuluyken ya da en sakin zamanında emzirebilirsin bu süreçte sütünü de sağ bol bol su içmeyi ihmal etme ben bu süreçte ali ünyazının milk tea çayını da aldım bunları dene istersen inşallah düzelir
M

Müjgan K.

11 Eylül 2025 20:38
Sürekli emzirmeyi teklif edin , duşta emzirin ten teması için kiyafetinizi de çıkarıp emzirebilirsiniz. Gündüzleri 2-3 saate bir 20 25 dk Lik sağım yapın gece musaitlik durumunuza göre bir yada iki kez powerpamp yöntemi ile sağım yapın boll su için lohusa yağı kullanarak süt kalitenizi de arttırabilirsiniz . Bebek memede mutlu olursa kalmak isteyecektir. Bunu da sütünüzü arttırarak sağlayabilirsiniz. Bu dönemde biberon yerine , şırınga ile beslemeye çalışın biberona alışır ise süt artsa bile meme ile uğraşmak istemeyecektir
M

Müjgan K.

11 Eylül 2025 20:39
Eğer emzirirken etrafa merakından emmiyor, memeye gelip iki emip çekiliyor ise biseyler dikkatini dağıtıyor ise bir tulbent ince bir çarşafla örtün bebeğinizi bu sayede sadece sizi görüp yüzünüzü inceleyecktir bu şekilde dikkati dağılmaz
M

Müjgan K.

11 Eylül 2025 20:41
Birde bu kanala katılabilirsiniz önemli ve değerli bilgiler içeriyor burada paylaşmak yasak değildir umarım , amacım size destek olabilmek linki aşağıdaki yoruma bırakıyorum
Aybüke C. H.

Aybüke C. H.

12 Eylül 2025 06:10
çok teşekkür ederim umarım işe yarar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir