4 Aylik Emmek İstemiyor Ne Yapmaliyim

63 görüntüleme
M

Melisa

26 Mart 2026 21:03
Bugün ne yaptıysam cok az emdi emmek istemedi normalde oyle değildi mama veriyorum zaten ama emzirmeye devam etmek istiyorum:(
M

Merve A. ..

26 Mart 2026 21:49
4. Ayda klasik atak dönemi sebebiyle meme reddi oluyor ama geçici merak etmeyin sabırlı olun. Bir ay kadar sürebilir belki daha az. Bu sürecin geçici olduğunu düşünerek sabretmenizi öneririm ben o günlere donebilsem bunu yapardım çünkü aynı durumu yaşadım ben sabrima yenik düştüm malesef
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

26 Mart 2026 22:00
Bol bol sağım yapın ne olur ne olmaz eğer tekrar istemezse sagdiklarinizi kullanirsiniz ben öyle yaptım
M

Melisa

26 Mart 2026 23:55
Ayşe Vural
Bol bol sağım yapın ne olur ne olmaz eğer tekrar istemezse sagdiklarinizi kullanirsiniz ben öyle yaptım
Teşekkürler atlatırız inşallah 
M

Melisa

26 Mart 2026 23:55
Merve Ağlamaz
4. Ayda klasik atak dönemi sebebiyle meme reddi oluyor ama geçici merak etmeyin sabırlı olun. Bir ay kadar sürebilir belki daha az. Bu sürecin geçici olduğunu düşünerek sabretmenizi öneririm ben o günlere donebilsem bunu yapardım çünkü aynı durumu yaşadım ben sabrima yenik düştüm malesef
Cok sagolun atlatmayi ümit ediyorum
Elif i. c.

Elif i. c.

26 Mart 2026 23:58
Benim oğlumda da dördüncü ay atağı meme reddi oluştu bi hafta sonra düzeldi asla zorlamadım ama sürekli teklif ettim ve uyurken emzirdim
S

Sebahat Ç.

27 Mart 2026 08:12
Melisa
Teşekkürler atlatırız inşallah 
Benim ki üçüncü ayda başladı meme reddi sadece uykudan uyanınca ve de geceleri emiyordu şuan beş aylık iki ay çok uğraştım uykulu zamanlarını kaçırmadm emmezse sütümü sağıp şırıngayla verdim çok şükür şuan beş ay 10 günlük bebeğim artık yavaş yavaş gündüzleri de emiyor sabır edin zorlamayın geçiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir