4 Aylik Emmek İstemiyor Ne Yapmaliyim
63 görüntüleme
M
Melisa
26 Mart 2026 21:03
Bugün ne yaptıysam cok az emdi emmek istemedi normalde oyle değildi mama veriyorum zaten ama emzirmeye devam etmek istiyorum:(
M
Merve A. ..
26 Mart 2026 21:49
4. Ayda klasik atak dönemi sebebiyle meme reddi oluyor ama geçici merak etmeyin sabırlı olun. Bir ay kadar sürebilir belki daha az. Bu sürecin geçici olduğunu düşünerek sabretmenizi öneririm ben o günlere donebilsem bunu yapardım çünkü aynı durumu yaşadım ben sabrima yenik düştüm malesef

Ayşe V. ..
26 Mart 2026 22:00
Bol bol sağım yapın ne olur ne olmaz eğer tekrar istemezse sagdiklarinizi kullanirsiniz ben öyle yaptım
M
Melisa
26 Mart 2026 23:55
Bol bol sağım yapın ne olur ne olmaz eğer tekrar istemezse sagdiklarinizi kullanirsiniz ben öyle yaptım
M
Melisa
26 Mart 2026 23:55
4. Ayda klasik atak dönemi sebebiyle meme reddi oluyor ama geçici merak etmeyin sabırlı olun. Bir ay kadar sürebilir belki daha az. Bu sürecin geçici olduğunu düşünerek sabretmenizi öneririm ben o günlere donebilsem bunu yapardım çünkü aynı durumu yaşadım ben sabrima yenik düştüm malesef

Elif i. c.
26 Mart 2026 23:58
Benim oğlumda da dördüncü ay atağı meme reddi oluştu bi hafta sonra düzeldi asla zorlamadım ama sürekli teklif ettim ve uyurken emzirdim
S
Sebahat Ç.
27 Mart 2026 08:12
Teşekkürler atlatırız inşallah
Yükleniyor...