4 Aylık Bir Bebeğim Var Kalabalık Ortamı Sevmiyor
140 görüntüleme
E
Elifnur Ç. ..
26 Aralık 2025 17:46
4 aylık bir kızım var ne yaptıysam kalabalık ortamda bulunmayı sevmiyor ve sürekli ağlıyor insanların kucağına girmek istemiyor sizde yaşıyor musunuz normal mi?
F
Fatma A. A. ..
26 Aralık 2025 17:58
Benim kızımda bi hafta sonra 6aylık olucak. Hala sevmiyor kalabalığı.başkasına gitmemesi sizi tanımaya başlamasından oluyor. Ne kadar sürer bilmiyorum bende süreç devam ediyor, kalabalıkta huzursuz ama kimse yokken gayet mutlu 😄
C
Cennet T.
26 Aralık 2025 19:01
Oğlum 1 yaşında hala aynı evde tek olunca genelde sesi kalabalığı sevmiyorlar bi de bize bağlılar diğer insanlar yabancı geliyor ister istemez korkuyorlar güvenmiyorlar

Ilgım G.
26 Aralık 2025 19:05
Aynı durum benim oğlum için de geçerli, normal rutinimiz çok sakin yaşadığımız yer inanılmaz sessiz ve biz sabahtan akşama kadar oğlum, köpeğim, ben şeklinde yaşadığımız için çocuk sese çok alışkın değil. Yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum mesela annem ve teyzem 2 haftadır bendeler ve onlara seslerini hep düşük tutturdum sonrasında normalleştiler. Bir de sesli durumda bile onunla konuşup ona odaklanıyoruz bize katılmaya bile başladı yavaş yavaş artacaktır diye umut ediyorum. Siz de sessiz sakin bir evseniz genelde bu durum çok normal🤗
K
Kader ..
26 Aralık 2025 19:06
Benim bebeğim de 16 aylık ve markete, mağazalara falan onunla girmek imkansız , kapıdan girer girmez etrafa bakıp ağlamaya başlıyor hiçbir şekilde susturamıyorum . Aslında kalabalık ortamları seviyor evin içerisinde kalabalık çok sever; ancak dışarıda soyledigim yerlerde sanki böyle tabiri caizse öcü görmüş gibi davranıyor ağlıyor, anca çıkınca sakinleşiyor aranızda böyle bir şey yaşayan var mı?
M
Merve D.
26 Aralık 2025 19:50
Benim de kızım 4 aylık. Biryere gidince kaşları sürekli çatık. Eve gelince bir mutluluk saçıyor. Desteksiz büyütüyorum muhtemelen bana ve eve alıştı. Dert etmiyorum. Dışarı çıkarmaya ve anlatmaya devam😂
E
Elifnur Ç. ..
26 Aralık 2025 20:13
Bende desteksiz büyütüyorum illa alışması lazım karşı tarafa bunu insanlara anlatmaya çalıştıkça “yobaz “ Bebek büyütüyor oluyorum yada otizmli bebeğin göster diye tepkiler alıyorum bebeğim kahkaha atıp gülmesine rağmen onlara gülmüyor diye ve ağlıyor diye sorumlusu ben mişim artık içime dert edindim açıkcası
M
Melek T.
27 Aralık 2025 11:12
Benim de oğlum aynı evinde çok mutlu ananesine gittiğin de hastaneye vs gittiğin de çok ağlıyor sessiz ve kimsenin olmadığı bir yer de sakinleştirebiliyorum. Bende desteksiz büyütüyorum bu yüzden böyle demekki. Evinde çok mutlu çok keyifli çokta nadir ağlayan bir çocuk aslında ama kapalı sesli ortamda katıla katıla ağlaması beni çok çaresiz bırakıyor. Umarım geçici bir süreçtir🤦🏻♀️
C
Cavidan G. U. ..
27 Aralık 2025 16:48
Benim kızımda doğduğundan beri kalabalığa aşıktı bizim yanımızda sürekli ağlar huysuzdu kalabalık görünce süt dökmüş kedi gibi upuslu duruyodu 4.ayında tersine döndü şimdi kalabalıkta durmuyo skdk insanları yabansımaya başladı artık çok ağlıyo eve tanımadığı birileri girer girmez. Bu da ataklardan biri herhalde insan yabansıyolar