4 Aylık Bebek Uyku
152 görüntüleme
S
Sudenaz K.
30 Haziran 2025 09:37
Merhabalar bebeğim şuanda 3 ay 27 günlük gündüz uykuları 40-45 dk arası seyrediyor uykudam kalktığında hala uykusu oluyor ama kesinlikle uykuya dönmüyor tekrar. 1 buçuk saat uyuduğu zaman diğer uykularıda uzun oluyor ve keyifli kalkıyor. İlk gündüz uykusu 40 dk olduğu zaman sonraki uykularıda bu şekilde devam ediyor. Diğer uykularına geçmekte direniyor ve çok ağlıyor. Uykuluykan yatağa koyup deniyorum ama uyumuyor kucakta uyuyor yatağa koyunca uyanıyor. Nasıl uzatabilirim? Siz neler yaptınız? Saatlerine dikkat ediyorum bu arada, bende çok yoruldum oda çok yoruluyor bu süreçte
C
Cansu Ş.
30 Haziran 2025 09:40
lütfen çözüm bulursanız beni de bilgilendirin aynı durumdayız
G
Gizem S. ..
30 Haziran 2025 17:37
Benim bebeğim de aynı durumda 3 ay 25 günlük çok yoruldum bu durumdan

Simge P.
30 Haziran 2025 19:56
Bizde tamamen aynı durumdayız, 3 ay 24 günlük. Gündüzleri asla yatakta yatmıyor, koyduğum an uyanıyor sadece kucakta uyuyor ve bu sıcakta haliyle çok zor oluyor. Çoğu zamanda gündüz uykularına geçerken çok zorlanıp ağlıyor maalesef
S
Sudenaz K.
30 Haziran 2025 20:08
Gün içinde bazı uykularını kanguruda yaptırmak zorunda kalıyorum uyuduktan sonra 20 dakika kadar dalmasını bekliyorum yatağa koyarkende yavaşça pişpiş yapmaya devam ediyorum üzerine eğilip biraz bekliyorum bazen bu şekilde uyanmıyor şuan için bildiğim ve bulabildiğim tek çözüm bu🤷🏼♀️ şans eseri uyanmıyor sanırım
Ü
Ümran A.
30 Haziran 2025 20:28
Benim bebeğim de 51 günlük ve aynı durumdayız. Asla bağımsız gündüz uykusu yok hep kucakta ve neredeyse yarım saat anca uyuyor
M
Merve G. Ü.
1 Temmuz 2025 05:46
Merhaba kızlar , bebeğin haftasına göre atak haftasında mı kontrol edilmeli ; 4. Uyku gerilemesi var bu dönemlerde belki o süreçte olabilirsiniz ; kontrol ettikten sonra uyku alışkanlıkları ve uyku süreçleri için mervecakirilesaglikliuyku sayfasını takip etmenizi tavsiye ederim . Bebeğim 8.5 aylık , rehber edindiğim uyku konusunda tek kişi 🥰
M
Merve G. Ü.
1 Temmuz 2025 05:49
40-45 dk uyku döngülerinde ilk başta bebek uykuya nasıl geçiriliyorsa aynı desteği döngüye takıldığı için isteyecektir. Örneğin bebek emzikle uykuya geçiyorsa 45. Dakikada aynı şekilde emziği vermek gerekli. 45. Dakika döngüsü 5-10 dk sürebiliyor diye biliyorum 55. Dk ya kadar aynı desteği vermek için yanında bekleyebilirsiniz bir süre en azından uykuya döndürene kadar.
Ama desteksiz uyku için Merve Çakır profesyonel bir yol gösterici olacaktır ; videoları izlemek dahi çok fazla yardımcı oluyor , danışmanlık almak isteyen olursa da zaten iletişime geçilebilir
Ama desteksiz uyku için Merve Çakır profesyonel bir yol gösterici olacaktır ; videoları izlemek dahi çok fazla yardımcı oluyor , danışmanlık almak isteyen olursa da zaten iletişime geçilebilir