4 Aylık Bebek Ne Zaman Başlanmalı

174 görüntüleme
M

Medya E.

31 Ağustos 2025 06:29
Merhaba bebeğim 4 buçuk aylık ek gıdaya erken başlanması alerji yapar mı bebeğim çok meraklı yemek istiyor aranızda erken başlayan oldu mu acaba
D

Damla B.

31 Ağustos 2025 06:35
Hayatı boyunca ek gıda yiyecek zaten bence acele etmeyin.
M

Medya E.

31 Ağustos 2025 06:37
Haklısınız
H

Hülya A. ..

31 Ağustos 2025 06:51
Benim bebeğim de 4 buçuk aylık olacak 2 gün sonra ama hiç meraklı değil yani sofrada hiç bizim yediklerime ilgi duymuyor ne zman baslar bunu yapmaya. Ya da normal mi acaba böyle olması. Masadayken nesnelere uzaniyor çatala bardağa falan bizi izliyor sadece.
B

Büşra

31 Ağustos 2025 06:53
Osman beyin videolarını izlediyseniz 6 aydan önce doyurma amaçlı ek gıdaya başlamayın diyor. Benim bebeğimde 4.5 aylık eğer biz yemek yerken heyecanlanıyorsa dokuları tanıması adına güvendiğim gıdalardan bebeğimin eline veriyorum biraz da ağzına değdiriyorum sadece
D

Duygu E.

31 Ağustos 2025 21:04
Benim bebeğim beş aylık ama yiyeceklere hiç ilgisi yok ağzını açmıyor hiçbir şeye altıncı aya kadar inşallah ilgisi artar diye bekliyorum ama ilgisi olsa dahi 6. Aydan erken başlamayı düşünmüyorum Damla Hanımın yorumuna katılıyorum hayatı boyunca zaten ek gıda yiyecek üstelik erkenden başlamak çoğu zaman besin reddine de sebep olabiliyormuş o yüzden sabırla beklemeyi tercih ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir