4 Aylık Bebek , Mama ve Anne Sütü ile Beslenme ,ve Kaka Yapamama
114 görüntüleme
R
Rabia D.
23 Nisan 2026 12:57
4 aylık oğlum var. Sadece anne sütü alırken kaka yapması 14 günü bile buluyordu doktor normal diyordu. Şimdi mama ve anne sütü karışık besleniyor. İlk zamanlar kaka yapıyordu gün aşırı. Fakat aynı marka mamadan devam ettiğimiz halde şimdi 1 hafta oldu kaka yapmıyor. Zeytinyağı mamasına koyuyorum zaten. Masaj da yapıyorum. Hatta poposunu da uyardım zeytinyağı ile. Olmuyor. Çok bir rahatsızlık da yok bebeğimde. Bilenler yardımcı olabilir mi?
N
Nisa A.
23 Nisan 2026 13:07
Benim bebeğim de anne sütü ve mama alıyor. 1 hafta kaka yapmadığı oluyordu. Doktor boy ve kilosuna baktığında kilo alımının yavaş olduğunu söyledi ve mamayı arttırdı. Bu sayede 2 günde 1 kesin kaka yapmaya başladı. Doktorunuza danışmalısınız.
N
Nur A.
23 Nisan 2026 13:19
Benim bebeğimde aynı dönemler kaka yapmama sorunu yaşadık detaylı tahlillerde b12 sınırda çıktı b12 eksikliğide kabızlık yapıyormuş gerçekten bir şişe kullandıktan sonra kaka sıklığj baya azaldı günaşırıya kadar düştü probiyotik bir sürü kullandım o dönem fayda etmemişti 8 aylık şu an hala zor yapıyordu forbiome adı galiba o damlayı kullanıyorum şu an çok rahat yapıyor her gün Allah yardımcınız olsun çok zor çeken bilir çocuğun en ufak huzursuzluğunu kakaya yoruyor insan ne yapacağnı şaşırıyor
B
Beyza Ş. ..
23 Nisan 2026 13:33
Merhaba kızım 3 aylık ve aynı sorun bizde de var sadece anne sütü aliyor ama 14 15 gün fitil atmasam yapmiyor yani doktora götürdüm kolesterol yüksek çıktı o yapar mı net bi sey soylemedi doktor röntgen falan çekildik makat bölgesine bakıldı cerrah tarafından ama normal her şey ama hala fitil vermesem yapamıyor
Yükleniyor...