4 Aylik Bebek Kilosu

83 görüntüleme
M

Merve T.

13 Nisan 2026 17:45
Merhabalar . Kızım şu an 3 ay 28 günlük yani 4 aylık. Doğum kilosu 3330 idi boyu 52 santimdi. Şu an kilosu 6050 gram boyu muhtemelen 62 santimi geçti. Bir doktora götürdüğümüzde günlük 40 gram alması gerektiğini söyledi mama başlamamız gerektiğini söyledi. Ama bazıları da fena değil kilosu diyor. Yani bana da normal geliyor bel bölgesi falan da yani normal bir bebek gibi geliyor. Ama o doktorun söylediği kafamı karıştırdı. Sizce mama başlamalı mıyım?
M

Meliha T.

13 Nisan 2026 17:54
Nee bir bebek günde en fazla 30 gram alabilir kilosu gayet yerinde
A

Ayşegül C.

13 Nisan 2026 17:56
Günlük 20-30 gram demişti doktor bize de. Bence iyi kilo almış süt varken ve yetiyorken mama garip geldi
B

Begüm A.

13 Nisan 2026 18:01
Benim kızımda hemen hemen o aylarda o kilodaydı boyu iyi sizinkinin bir de bana hiç mamaya başla diyen olmadı günlük 40 gr almaları çok zor zaten yavaşladğığ aylara da girmişsiniz artık
M

Merve T.

13 Nisan 2026 18:29

Meliha Taşdemir

Nee bir bebek günde en fazla 30 gram alabilir kilosu gayet yerinde

Teşekkürler biraz rahatladim
M

Merve T.

13 Nisan 2026 18:30

Begüm Aksoy

Benim kızımda hemen hemen o aylarda o kilodaydı boyu iyi sizinkinin bir de bana hiç mamaya başla diyen olmadı günlük 40 gr almaları çok zor zaten yavaşladğığ aylara da girmişsiniz artık

Cok teşekkürler yanıtıniz [için.Cok](için.Cok) endise duyuyordum açıkçası
M

Merve T.

13 Nisan 2026 18:30

Ayşegül Ceylan

Günlük 20-30 gram demişti doktor bize de. Bence iyi kilo almış süt varken ve yetiyorken mama garip geldi

Cok teşekkürler yanıt [için.Doktor](için.Doktor) söyleyince baya endiselendim kilosu cok mu az diye

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir