4 Aylık Bebek Burun Tıkanıklığı

161 görüntüleme
A

Aysun G.

8 Mayıs 2026 17:21
BEbegim 4 aylık bir haftadır burun yikama yapıyoruz oda nemi 50 / 60 arası ama sabahları burnu tikali uyanıyor hapsurunca yesil sümük çıkıyor yıkayınca da yeşil sümük çıkıyor bugün öksürük başladı doktor kulak bogaz ve ciğeri temiz dedi ama yatarak burun yikama yapma dik pozisyonda şırınga ile yikama yap dedi

Doğru burun yikama nasıl yapılır hocam @Osman Gönülal
Göktenur B.

Göktenur B.

8 Mayıs 2026 17:57
Ben her ikisininde yaptım bebeğim yaklaşık iki aylıkken hastalandı burun tıkanıklığı ve balgam olduğu için günde 4 5 defa yıkadım iki şekilde de yaptım önceleri yatarak yapamadım korktum hastende de dik pozisyonda yapmışlardı öyle görünce öyle yaptım sonrasında yatarak ta yaptim önemli olan serumu sıktıktan sonra pat pat vurmak lazım öyle akıyor sonrasında çekiyordum aspiratörle halada günde bır veya iki defa temizliyorum
A

Aysun G.

8 Mayıs 2026 22:00
Bende ilk yatarak yapmıştım ama yanlış dedi buradaki doktor dik şekilde yapmamı söyledi pat pat da yapıyorum korkum ciğerine inmesi hafif öksürük de eklenince başka ne yapabilirim diye de yazmak istedim buraya
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

8 Mayıs 2026 22:02
Tummy time pozisyonunda yapabilirsiniz başını tutup yıkama yapın daha kolay olur bir de yıkama aparatları var daha kolay oluyor
A

Aysun G.

8 Mayıs 2026 22:56
Nebulazator e Serum fizyolojik koyup uyurken baş ucuna koyarak hava mı versem diye düşündüm bi olabilirmi
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

8 Mayıs 2026 23:30
Aysun Güngör
Nebulazator e Serum fizyolojik koyup uyurken baş ucuna koyarak hava mı versem diye düşündüm bi olabilirmi
Genelde ses yapıyor ben hastayken denedim hiç bir işe yaramadi ama o aparat mükemmel artık ağlamadan temizleyebiliyorum
Göktenur B.

Göktenur B.

9 Mayıs 2026 08:28
Aysun Güngör
Bende ilk yatarak yapmıştım ama yanlış dedi buradaki doktor dik şekilde yapmamı söyledi pat pat da yapıyorum korkum ciğerine inmesi hafif öksürük de eklenince başka ne yapabilirim diye de yazmak istedim buraya
Sizi çok iyi anlıyorum maalesef bizde ciğere inmişti çok zor bı süreç hele de küçük olunca insan daha çok korkuyor başka bı çözüm yok sanırım burun temizliği yapmaktan başka arada serum fizyolojik verebilirsiniz nebulazatorden etrafımda öyle yapan çok vardı bı zararı olmaz sonuçta tuzlu suz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir