4 Aylık Bebek Alerji Şüphesi

90 görüntüleme
A

Aleyna Ö.

31 Mart 2026 18:13
Hanımlar bebeğim 4 aylık son 3 haftada 3 kere kahverengimsi kırmızı kaka yaptı ama kan çok azdı bende bestiron damlaya bağlamıştım. Bugün devlet hastanesine götürdük doktor çok umursamadı direk süt alerjisi dedi 3 hafta diyet yapacaksın ondan sonra sonuçları almaya gelin dedi. Ben bebeğime 3 gün önce yoğurdu çay kaşığının ucuyla verdim bişey olmadı. Ve tahlilde Total igE 0.87 çıkmış
M

Müge Ö.

31 Mart 2026 18:45
Alerjiler 3 günde kendini gösterebiliyor yoğurt alerjik bir besin

Bu ayda alerji testleri doğru sonuç vermezler

Şüphe ettiğiniz başka bisey yoksa sut alerjisi olabilir

Alerjiler 2 aylıktan itibaren kendini göstermeye başlıyor
A

Aleyna Ö.

31 Mart 2026 18:47
Müge Özmen
Alerjiler 3 günde kendini gösterebiliyor yoğurt alerjik bir besin

Bu ayda alerji testleri doğru sonuç vermezler

Şüphe ettiğiniz başka bisey yoksa sut alerjisi olabilir

Alerjiler 2 aylıktan itibaren kendini göstermeye başlıyor
Bana kalırsa ben hiç bişeyden şüphelenmiyorum çünkü hep aynı şeyleri yiyorum yoğurt her gün tüketiyorum anlayamadım. Atlatamadığımız gribimiz var ondan dolayı mı diye düşünmüyor değilim
M

Müge Ö.

31 Mart 2026 18:49
Son 3 haftada 3 kere demişsiniz

Düzenli yoğurt tuketiyorsaniz 3 Ay içinde alerji kodu oluşmuş gibi oluyor ama siz bilirsiniz en iyisini tabiki
A

Aleyna Ö.

31 Mart 2026 18:52
Müge Özmen
Son 3 haftada 3 kere demişsiniz

Düzenli yoğurt tuketiyorsaniz 3 Ay içinde alerji kodu oluşmuş gibi oluyor ama siz bilirsiniz en iyisini tabiki
Öyle mi bunu bilmiyordum. Peki Total IgE 0.87 ondan anlaşılır mı
M

Müge Ö.

31 Mart 2026 18:54
Osman Bey bu aylarda yapılan bu alerji değerlerinin doğruluk payı vermeyeceğini söylüyor soru cevaplarda hep bu şekilde yaziyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir