4 Aylık Bebeğime Doktorun Ek Gıda Başlamak İstemesi

166 görüntüleme
Y

Yaren Ö.

24 Haziran 2025 21:03
Kendisine çok fazla inandığım doktorum bugün beni oldukça şaşırttı. 4ay 1 haftalık bebeğime 1 çay kaşığı pekmezi her gün vermemi, su vermeye başlamamı ve her gün ya meyve püresi ya yoğurt ya da çorbayı 1 çay kaşığı ile başlayıp 3günde 1 artırmamı söyledi. Bana kalırsa oldukça yanlış fakat birilerinin daha beni desteklemesi için yazıyorum.. Bu arada bebeğim anne sütü ile besleniyor ve gelişimi gayet iyi
E

Eda O.

24 Haziran 2025 21:31
Yok daha neler.
A

Arzu G.

24 Haziran 2025 21:40
Hayatı boyunca yiyecek zaten 4ay çok erken değil mi yahu , bana da bir doktor önermişti dinlemedim kilosu az olduğu halde.osman hoca desteksiz oturabilmesi ve yemeğe ilgisinin olması gerekli diyordu o zamanı bekledim ben
Esra D.

Esra D.

24 Haziran 2025 21:40
5-5,5 ayda duymuştm başlayanları ama 4 ayıda ilk defa duyuyorum tuhaf olmuş gerçekten
Y

Yaren Ö.

24 Haziran 2025 23:16
Tadım olarak dedi fakat yine de çok abartı geldi bana 😅 kendim hemşireyim kendimden şüphe ettim resmen
S

Suzan K. G. ..

24 Haziran 2025 23:28
Benim doktorumda 4 buçuk aylık bebegim için ek gıdaya başlayın dedi . Desteksiz oturamiyor henüz baya kontrol ettikten sonra söyledi bende anlayamadım . Tadıma başladım çok az ama ben yiyor çok şükür sorun yok şimdilik
Y

Yaren Ö.

25 Haziran 2025 03:04
Sanırım eski doktorların ilerlemesi bu yönde oluyor
Y

Yaren Ç.

26 Haziran 2025 15:05
Benim gittiğim doktor da aynı şeyleri söyledi aynı doktor mu acaba dedim 😂 muhallebili mamalar sabah kahvaltıları pekmezli cici bebeli tereyağlı su ver meyve suyu ver dedi bana çok abartı geldi yapmamayı düşünüyorum tabiki tadım yaptırırım ama erken anne sütü alıyor 6. Aya kadar bekleyeceğim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir