4 Aylık Bebeğim Babıldamayı Bıraktı Normal mi Önceden Agu Bugu Sesler Çıkartıyordu
131 görüntüleme
A
Anonim
15 Ocak 2026 21:15
Kızımla konuştuğumda bana tepki veriyodu ses çıkarıyodu son 2 haftadır babıldamayı bıraktı sadece izliyor beni normal mi neden olur bu? Gülümsemesi var çok uğraşırsam sesli gülmesi de var göz teması var ama sadece yatarken var kucağıma aldığımda ya da oturttuğumda gözüme bakmıyor yatarken uzun süre bakıyor ama. Başına gelen var mı , Osman hocam da görürse yorum yaparsa çok sevinirim endişe ediyorum.
M
Merve Ç. P.
17 Ocak 2026 17:23
Bizde de aynı durum oldu ilk zamanlar aşırı çok konuşuyodu sonra kesildi. Azaldı demek daha doğru. 7 aylığız yeni yeni konuşmaları arttı. Gelişme aşamasında algıları açılıyor. Dünyayı fark ediyor korkmayın tadını çıkarın :)
İ
İpek B. Z.
19 Ocak 2026 09:25
Osman Hoca miydi tam hatırlamıyorum ama bir doktor kucakta bebegin babildamamasi ve göz temasini kesmesi hakkında "etrafi izliyor cünkü, etrafta ilgisini çekecek kocaman bir dünya var o nedenle göz teması kurmaz etrafi izler" gibi şeyler demişti.
B
Buket ..
19 Ocak 2026 10:04
Arada öğrendikleri şeyleri bırakıyorlar sanırım. Benimki suan 9 aylık, geçtiğimiz aylarda bi süre bıraktı sonra tekrar yapmaya başladı. Suanda da bir şey öğreniyor bir kaç kez yapıyor sonra yapmamaya başlıyor öpücük atmayi öğrenmişti bi sure hep yaptı bu ara yine yapmıyor