4 Aylık Aşırı Kusma

79 görüntüleme
S

Sumeyye B.

23 Aralık 2025 05:41
Bebeğim 2. ayından itibaren anne sütünübiberonla içiyor. Yetmediği yerde de günde en fazla 1-2 kez mama tüketiyor. Hep sık kusan bir bebekti ama son 1 haftadır kusmaları çok arttı. 60 cc süt içse bile 3-4 defa kusuyor. Eskiden günde 3-4 anca kusardı. Mamaların tadını sevmediği için farklı mamalar denedim en son aptamil kullanmaya başladım 2 haftadır onuda pek fazla içmiyor ama en azından ağzına alınca ağlayarak itmeye çalışmıyor. Mamadan mı oluyordur yoksa başka bir sebebi mi vardır bilemedim. Günde 100 ccden fazla hiç mama içmedi daha. Süt içiyor iştahı iyi ama içtikten sonra gerçekten çok kusuyor. Şu an 4 ay 5 günlük. Bi fikri olan var mı? Sizce hemen doktora götürmeli miyim yoksa geçici birşey midir
B

Berfin Ö.

23 Aralık 2025 06:42
Bebişin reflüsü olsbilir mi cunku 4.ayda en yoğun oldugu donemdir. Reflu mamasi olarak aptamil ar kullanin bi isterseniz
S

Sumeyye B.

23 Aralık 2025 06:49
Hep aklıma geliyor reflü ihtimali ama 4 ayda daha fazla arttığını bilmiyordum. Bi de mama konusunda çok dirençli bir bebek mama değiştirmek çok zor oluyor
B

Berfin Ö.

23 Aralık 2025 11:57
İsterseniz yine bir deneyin aptamil ar yi. Mama içtikten sonra sesli bir nefes alma tarzi oluyor mu yada uyurken sesli yutkunmasi
S

Sumeyye B.

24 Aralık 2025 02:31
Yok hayır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir