4 Aylık Ana Kucağında Sallayarak Uyutma

167 görüntüleme
A

Aybüke ..

9 Haziran 2026 14:01
bebeğim 4.5 aylık ileri geri ana kucaklarından sallayarak uyutuyoruz ama buna alışıp sadece sallanarak uyuyabilmesinden korkuyorum. bu aşamada mı bırakmalıyım ne yapabilirim
Göktenur B.

Göktenur B.

9 Haziran 2026 14:10
Ben doğumdan itibaren kullandım hatta yeri geldi gündüzleri pusette uyuttum ama alışkanlık olmadı akşamları hep yatakta uyutuğum için zaten 5. Aydan sonra çok hareketleniyorlar benimki pusette bile durmuyordu
T

Tuğba G.

9 Haziran 2026 14:31
Ben de ana kucağında uykuya daldırıp yatağına koyuyordum kaldırırken hafif uyanıyor yatakta uykuya geçmiş oluyor tekrar bu şekilde yapabilirsiniz siz de isterseniz anakucağı yatağa yakın yerde olursa kolay yaparsınız. Ana kucağı olarak puset değil de diğerini düşündüm ben doğru anladıysam sizin bahsettiğinizi bu şekilde yaptım.
A

Aybüke ..

9 Haziran 2026 14:37
Tuğba Gültekin
Ben de ana kucağında uykuya daldırıp yatağına koyuyordum kaldırırken hafif uyanıyor yatakta uykuya geçmiş oluyor tekrar bu şekilde yapabilirsiniz siz de isterseniz anakucağı yatağa yakın yerde olursa kolay yaparsınız. Ana kucağı olarak puset değil de diğerini düşündüm ben doğru anladıysam sizin bahsettiğinizi bu şekilde yaptım.
3 kademeli olanlardan örnek olarak pierre cardin plume. ben de sizin gibi yapıyorum
T

Tuğba G.

9 Haziran 2026 14:50
Aybüke
3 kademeli olanlardan örnek olarak pierre cardin plume. ben de sizin gibi yapıyorum
Bağımlılık olacağını sanmıyorum yatağında uyumuş olduğu sürece :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir