4 Aylık 6 Saattir Çiş Yapmıyor
350 görüntüleme
M
Merve Ö.
11 Mayıs 2026 20:23
4 aylık erkek bebek bugün 14.00da emzirip dışarı çıktık 17.00 gibi eve geldik ve hemen emzirdim altını açtığımda çiş yoktu sonra kakasını yaptı çiş yine yoktu duş aldırdım ve 19.30da emzirdim 20.00 da uykuya geçti ama hala çiş yok enmesi iyi keyfi yerinde neden böyle olur endişelenmeli miyim doktoruna yazdım dönmedi yaşayan var mı rica ediyorum cevap yazın
M
Mevlüdiye B.
11 Mayıs 2026 20:49
Bir sorun olsa emin ol bebişin belli ederdi anlardın rahatsızlığını ama söylediğine göre keyfi yerinde bu dönemde 6 saat normal kabul ediliyor 12 saat sonrası için sorun deniliyor bence gözlemle eğer süre daha da uzarsa bi doktora götür
B
Büşra A.
Premium Üye
11 Mayıs 2026 21:11
Bence sütünüzden ve iyi emdiğinden emin olun bu kadar süre emzirmenize rağmen çiş yoksa normal değildir. Bazı bebekler mizaç olarak daha uyumlu olduklarından keyfi yerinde gibi de olabilir. Benzeri başıma geldi ben anlamakta geç kaldım siz temkinli davranın lütfen 🥺
M
Merve Ö.
11 Mayıs 2026 21:12
Teşekkür ederim cevaplarınız için doktoru ile görüştüm sıcaktan yetersiz beslenmiş olabilir su veya sağılmış anne sütü verip gözlemeyin dedi rahatladım çok teşekkürler tekrardan
M
Merve Ö.
11 Mayıs 2026 21:26
Bence sütünüzden ve iyi emdiğinden emin olun bu kadar süre emzirmenize rağmen çiş yoksa normal değildir. Bazı bebekler mizaç olarak daha uyumlu olduklarından keyfi yerinde gibi de olabilir. Benzeri başıma geldi ben anlamakta geç kaldım siz temkinli davranın lütfen 🥺
B
Büşra A.
Premium Üye
11 Mayıs 2026 21:39
Geçen sene temmuz ayı gibiydi uzun süre çiş yapmıyordu biz de işte sıcaktan muhtemelen terliyor heralde çişe kadar yeterli gelmiyor diyorduk doktor kontrolünde 1 ayda sadece 100gr aldığını gördük. Yani aslında süt yeterli değilmiş. Bir de tabi bu sizinki gibi tek seferlik bişeyse önemli değil ama sürekli az çiş yapma durumu vardı. Ve gece çok sık uyanıyordu. Siz de bebeğinizi bu noktalarda dikkatli gözlemleyin ❤️ önemli bir durum olmamasına çok sevindim.
M
Merve Ö.
11 Mayıs 2026 21:41
Geçen sene temmuz ayı gibiydi uzun süre çiş yapmıyordu biz de işte sıcaktan muhtemelen terliyor heralde çişe kadar yeterli gelmiyor diyorduk doktor kontrolünde 1 ayda sadece 100gr aldığını gördük. Yani aslında süt yeterli değilmiş. Bir de tabi bu sizinki gibi tek seferlik bişeyse önemli değil ama sürekli az çiş yapma durumu vardı. Ve gece çok sık uyanıyordu. Siz de bebeğinizi bu noktalarda dikkatli gözlemleyin ❤️ önemli bir durum olmamasına çok sevindim.
E
Eylem G. ..
11 Mayıs 2026 21:45
B
Büşra A.
Premium Üye
11 Mayıs 2026 21:49
Biz kilo alımını da görünce süt yetersizliği olduğunu doktoru söyledi. Sağarak biberonla süt içirip aynı zamanda iyi beslenip yine süt sağımıyla destekleyerek süt artırarak toparlandı
Yükleniyor...