4 Aylık 2 Saate Bir Emmek İçin Uyaniyor
135 görüntüleme
A
Aynur K. ..
31 Temmuz 2025 05:27
Bebegim 19 haftalik ilk uykusunu 4 saat 5 saat kadar uyanmadan yapiyor sonra her 2 saatte bir emmek için uyaniyor emiyor uyuyor sadece anne sütü alıyor uyku suresunu nasıl uzatabilir 2 saatte bir emmesi normal mi dogum kilosu 3.630 şuanda 8 kilo gece uyku süresini nasil uzatabilirim 8 de uyuyor 12 den sonra sabaha kadar 2 saatte bir uyanmalar devam ediuir
Z
Zeynep ..
31 Temmuz 2025 05:30
4 aylık bebek 8 kilo mu maşallah ama çok fazla benim 8 aylık kızım 8 kilo. Gereksiz yere bekliyorsunuz 2 saatte bir acıkması imkansiz emerek uyutmayın başka şekilde uyutmaya çalışın
S
Semanur Ş.
31 Temmuz 2025 05:32
Buna çözüm bulamadım gazdan dedim ortadan kaldırdım yok hava sıcaklığından dedik kıştı dereceyi düşürdüm yine olmadı alerji sıkıntı var onu ortadan kaldırdık yine olmadı ne yaptıysam olmadı 8 buçuk aylığız hala aynı bazı geceler sadece 2 kez kalkıyor o gün ne yaptım diye düşünüyorum farklı bir şey de yapmıyorum çözemedim yani
C
Ceren C. ..
31 Temmuz 2025 05:52
Benim oğlumda doğum kilosu 3960 53 cm doğdu 2ay kontrolünde 6700 çıktı 59 cm , anne sütü alıyor geceleri uyuyor aslında ama çok kilolu dedi doktor nasıl bir çözüm bulacağız , küçücük bebeğe diyet yaptıracak halim yok doyuyorsa bile bazen o kadar çok ağlıyorki gazı yok altı temiz meme de sakinleşiyor sadece , beslenme aralığını 3saate çıkartın diyorlarda bazen tek göğüs emiyor 1Saat sonra bidaha emmek istiyor ilk 20gğn sarılıktan dolayı mama kullandık meme reddi vardi şimdi zar zor alıştırdım nasıl zaptedecem bilmiyorum
A
Aynur K. ..
31 Temmuz 2025 18:38
Zeynep 68 cm boyunda oğlum ve kizla erkeğin kilo alımları aynı olmuyor emmeden de uyumaya devam etmiyor ağlıyor memeyi veriyorum emiyor sonra atıyor illa emmek istiyor ne çözüm bulacağım bilemedim
A
Aynur K. ..
31 Temmuz 2025 18:41
Semanur aynı öyle oluyor bazen sürekli kalkıyor bazen 2 defa bende çözemedim ne yapacağımı bilemedim ya