4 Aydır Aynı Kiloda
90 görüntüleme
E
Emine K.
8 Nisan 2026 09:57
Herkese merhaba 9 ay 23 günlük oğlum 4 aydır aynı kiloda ilk doğduğunda hızlı kilo alan bir bebekti o zaman kilosu boyu önde gidiyordu ama [5.aydan](5.aydan) itibaren 9300 kilosu kaldı böyle gram bile almıyor sanırım ve boyu 69 cm internette araştırdım 72 cm olması gerekiyormuş kısa diyor boyuna acaba ben ek gıda konusunda yetersiz mi besliyorum hala anne sütüne ağırlık veriyorum diye mi böyle oldu fikirlerinize önerilerinize açığım bu konu için doktora gitmeli miyim çok kafaya taktım ben mi eksik bırakıyorum yavrumu diye
O
Ozlem
8 Nisan 2026 10:14
Merhaba. 9. Aya kadar zaten annesütü/ mama ana besin oluyor diye biliyorum. O yüzden ek gıda konusunda yetersiz kaldım diye düşünmeyin derim.Bence doktora gitmeniz daha sağlıklı olacaktır sağlıcakla büyüsün 🫶🏻
M
Meliha T.
8 Nisan 2026 10:17
Bazı bebekler başta çok hızlı kilo aldığı için sonradan iştahsızlık gelişebiliyor kendilerini korumaya alıyolarmış. Ek gıda konusunda da artık biraz daha katı gıdaya öncelik verin sonra anne sütü alsın
S
Sümeyra B. ..
8 Nisan 2026 10:38
Merhaba bizim doktorumuz 4. Aydan sonra bebeklerde kilo artışı azalır bebek hareketlenmeye başladıkça demişti zaten 9. Aya kadar tadım gibi düşünebilirsiniz ek gıda da eksik olduğunuzu düşünmeyin. Eğer içiniz rahat etmeyecekse doktorunuza ya da sağlık ocağındaki hemşire nize bir danışın ama bence rakamlara çok takılmayın derim bebeğiniz mutluysa keyifliyse