4. Aydan Beri Mama Reddi Şimdi Ek Gıda Reddi
186 görüntüleme
E
Elif K.
26 Temmuz 2026 09:55
Anneler artık gerçekten tükenmiş durumdayım bebeğim 8 aylık düzeltilmiş 7 aylık 4. Ayda biberon reddimiz başladı anne sütünü sağarak veriyordum ama kabul etmedi doktor uykuda besle daha kolay kabul eder dedi dediği gibide oldu uykuda besledim ama 50 dk kadar buluyordu bu süre tabi süt de sağamadım bu dönem başladık mamaya Denemediğim marka mama denemediğim biberon biberon başlığı numarası kalmadı uyanıkken asla içmiyor uykuda oda günde 400 500 ml zor şer şimdi de 1 aydır ek gıda ile mücadele ediyoruz mama sandalyesine oturduğu anda tükürmeye başlıyor Ankara'da götürmediğim doktor kalmadı şaka gibi sıcaktır annesi o yüzden yemiyor diş çıkarıyor annesi olabilir bazı dönemler red eder gibi şeyler söylüyorlar ne kan ne idrar ne test hiç birşey yapmıyorlar bu durumu yaşayanlar var mı梁
G
Gamze G.
26 Temmuz 2026 09:57
Çok geçmiş olsun öncelikle, hangi hastanelere götürdünüz acaba Ankara’da
E
Elif K.
26 Temmuz 2026 10:00
Teşekkür ederim Etlik şehir Hastanesi Gülhane medikal Park Lokman hekim farklı bir sürü doktor ama yok Pazartesi tekrar Medikal Parka randevu aldım olmadı beslenme terapisi düşünüyorum
S
Sevgi B.
26 Temmuz 2026 11:50
Kızımda [4.aya](4.aya) biberon almadı. Alıştırma biberonu kullandık onla daha iyi sonıç aldık. Mamayı anne değil başkası verince daha iyi alıyorlar
G
Gamze G.
26 Temmuz 2026 12:30
Teşekkür ederim Etlik şehir Hastanesi Gülhane medikal Park Lokman hekim farklı bir sürü doktor ama yok Pazartesi tekrar Medikal Parka randevu aldım olmadı beslenme terapisi düşünüyorum
Yükleniyor...