4. Ay Uyku Gerilemesi

153 görüntüleme
N

Neslişah A.

22 Nisan 2026 23:53
Bugün tam dört aylık oluyoruz bu atak dedikleri şey mi yoksa diş mi bilmiyorum uykuya dalamıyor çığlık çığlığa uyanıyor asla ağlamayan bebeğim ne hale geldi akşam uykusuna 7-8 de yatardı saat 12 oldu o hala ağlıyor uyutamadım. Yaşayan var mı geçecek mi bu durum
E

Esra B. B.

Premium Üye
23 Nisan 2026 00:38
Benimde bebegim 4 aylik gunduzleri normalde 1 1bucuk saat uyurdu son bir haftadir yarim saati zor goruyoruz gecede uykuya dalmasi iki saati buluyor bence ikisini birden yasiyorlar... hem uyku geriemesi hemde dis eti kasinmasindan dolayi uykuya dalmakta zorlaniyorlar.. normal bence... bide bu son zamanlarda uydugu oda da bir degisiklik ya da kullandiginiz deterjanda degisiklik oldu mu belkide o da etkilemistir gece 12ye kadar uyanik kalmasi sizin icinde onun icinde zor olmali
D

Duygu A.

Premium Üye
23 Nisan 2026 01:50
Benim oğlum da uyku regresyon döneminde çığlıklarla uyanıyordu ve sakinleştirmek zaman alıyordu(normalde kucağa aldığım gibi hemen sakinlesir,) yaklaşık 2 3 hafta sürdü ama giderek artıp pik yapıp sonra azalan bir eğri oluyor. Bazen bir gece diğerinden daha iyi geciyor. Özetle bence normal bir süreçtesiniz. Sakın kalip rutinlerinize sadık kalmaya çalışın. Yatırdığınız odadan mümkünse çıkarmadan tekrar uyumasını sağlayın. Cok fazla yeni destek eklemeden ama asıl olarak kendi sinirinizi cok yormadan bir denge yaratmanizi tavsiye ederim. Bu donem gündüzleri daha sakin geçirmeniz sizin dinlemeniz açısından iyi olacaktir. Bir gece daha iyi geçince hemen düzeldi diye düşünüp kendinize ekstra yormayın, her geceye hazırlıklı olmaya çalışın ve eşinizden mutlaka destek isteyin uyku sizinle olsun 凉凉
P

Pelin A.

23 Nisan 2026 07:09
Merhaba. Bizde yaşadık maalesef uzun sürdü şu an 7.5 aylık 1 aydır tekrar düzene girmeye başladı. Normalde 8de uyur 2 saatte bir uyanır sütünü içer uyurdu ama 8de uyuttuğum kızım 9 olmadan uyanıp 12-1e kadar uyanık kalırdı. Uykusunu tekrar düzene sokmak için memede uyuttum öyle alıştı. Şimdi 8de uyuyor ama sabaha kadar sürekli uyanıp meme istiyor.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir