4. Ay Uyku Gerilemesi

186 görüntüleme
M

Merve D.

17 Mart 2026 09:44
Uyumamak için direniyor. Uykusu var ağlıyor emziği ağzından atıyor çırpınıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu atak dönemi geçiyor mu uykular düzeliyor mu?
M

Melda E.

17 Mart 2026 09:57
5 ay 1 haftalıkken düzelme başladı
M

Merve D.

17 Mart 2026 10:00
Uykuya geçiş tam bir mücadele haline geldi. Rutinlere devam ama çok yoruldum. 15. Haftada başladı şuan 19 da artarak devam ediyor.
M

Melda E.

17 Mart 2026 10:04
Evet gündüz 3 uyku yapıyor bebeğim hepsinde katılarak ağlıyordu özellikle ben uyutacağım zaman. En son beni uyuturken unutsun diye ben uyutmadım hiç ondan mı yoksa vakti geldi ondan mı bilmiyorum ağlamaları kesildi
M

Merve D.

17 Mart 2026 10:06
Sizin adınıza sevindim. Darısı tüm annelerin başına 
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
17 Mart 2026 10:15
2 aya yakın sürdü bizimde. Biraz düzelmeye başladı artık.
M

Merve D.

17 Mart 2026 10:16
Nasıl sabrettiniz kendinize yönelik bir şeyler yaptınız mı?
M

Melda E.

17 Mart 2026 10:17
Merve Demir
Sizin adınıza sevindim. Darısı tüm annelerin başına 
İnşallah çok zor bi süreç en kısa zamanda geçmesi ve tekrarlamaması dileğiyle:)
M

Melda E.

17 Mart 2026 10:19
Merve Demir
Nasıl sabrettiniz kendinize teşekkür yönelik bir şeyler yaptınız mı?
Ben sürekli uyutmayı deniyorum sürekli katıla katıla ağlıyordu sakinleşmiyordu bende. En son ben hiç uyutmadım ya eşim ya da annem uyuttu öyle olunca bebiş de strese girmedi. Ben rahatladım
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
17 Mart 2026 10:20
Merve Demir
Nasıl sabrettiniz kendinize yönelik bir şeyler yaptınız mı?
Annem yskın oturuyır şükürler olsun. Tam delirecekken onu çağırdım biraz dinlendim. Çok zor bir süreçti. Özellikle etrafran bebim çocuğum 8 saat uyuyor gibi laflar duydukça daha kötü.
M

Merve D.

17 Mart 2026 10:21
Melda Erol
İnşallah çok zor bi süreç en kısa zamanda geçmesi ve tekrarlamaması dileğiyle:)
Amin Melda hanim. :) bir de ek gıda sürecimiz de yaklaşıyor o da ayrı nasıl olacak diye sürekli araştırma yapıyorum.
M

Merve D.

17 Mart 2026 10:23
Selin Erçelik
Annem yskın oturuyır şükürler olsun. Tam delirecekken onu çağırdım biraz dinlendim. Çok zor bir süreçti. Özellikle etrafran bebim çocuğum 8 saat uyuyor gibi laflar duydukça daha kötü.
Evet. İnsan kendini yetersiz hissediyor nerde hata yapıyorum diye düşünmeden edemiyor. Her bebek kendine özel:) bir de bu çocuk niye uyumuyor diye sürekli soruyorlar o daha fena
M

Melda E.

17 Mart 2026 10:31
Merve Demir
Amin Melda hanim. :) bir de ek gıda sürecimiz de yaklaşıyor o da ayrı nasıl olacak diye sürekli araştırma yapıyorum.
Benim de ek gıdaya başlatmam gerekiyor bi cesaret başlayacağız :)
Z

Zahide.

17 Mart 2026 11:17
3 ay 3 haftalıkken başladı bu atek bizde 4 ay 3 haftalıkken azaldı şükür tam geçti diyemem hala var ama o pik yaptığı dönemdeki gibi değil artık geçiyo ama zor oluyo inşallah en yakın zamanda sizinki de geçer
M

Merve D.

17 Mart 2026 11:46
Melda Erol
Benim de ek gıdaya başlatmam gerekiyor bi cesaret başlayacağız :)
Her biri ayrı evre güncellemeler bitmiyor 沈
M

Merve D.

17 Mart 2026 11:47
Zahide.
3 ay 3 haftalıkken başladı bu atek bizde 4 ay 3 haftalıkken azaldı şükür tam geçti diyemem hala var ama o pik yaptığı dönemdeki gibi değil artık geçiyo ama zor oluyo inşallah en yakın zamanda sizinki de geçer
Çok mızmız. Sürekli oyun kucak istiyor.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Mart 2026 11:48
Atak dönemi geçecek sonra yine başka şeyler nedenli uyku gerilemesi olacak bunların hepsi süreç merak etmeyin 💕
M

Merve D.

18 Mart 2026 16:48
Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
Atak dönemi geçecek sonra yine başka şeyler nedenli uyku gerilemesi olacak bunların hepsi süreç merak etmeyin 💕
Çok homurdaniyor uykuya geçişte ağlıyor kucaktan bırakınca ağlamaya başlıyor gülmüyor eskisi gibi çok stres yaptım:(
E

Elif S.

20 Mart 2026 21:16
5 aylık hala toparlayamadık 沈 yarım saat 40 dk da bir uyanıyor perişan oldum artık 3.5 aylıkken başladı atak hala geçmedi sanırım 2 3 gün bi güzel uyudu dedimki tamam atlattık galiba sonra bir daha başladı kalkmalara
M

Merve D.

20 Mart 2026 21:30
Ahh çok zor kolaylıklar diliyorum  malesef nasıl bir döngüye girdiysek ben de uyuyamıyorum uyku gerilemesini ailecek yaşıyoruz 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir