4. Ay Uyku Gerilemesi

95 görüntüleme
M

Merve Y.

25 Şubat 2026 15:51
Arkadaşlar bu 4. Ay uyku regresyonunu atlatan varmı gerçekten en fazla 3 hafta sonra geçiyor mu ve daha da iyi bir şekilde geri dönüyormu atlatan varsa lütfen bana da bilgi verebilirmisiniz
İ

İlkin D.

25 Şubat 2026 16:29
5 Ay 15 günlüğüz daha da beter bir hal aldı diş sancıları ile… Her bebek farklıdır dilerim 3 haftada geçirirsiniz🙏🏻
M

Merve Y.

25 Şubat 2026 16:40
Gerçekten mi peki diş sancılarına bi çözüm bulabildiniz mi diş granülleri vs ile yarıyor mu
Emel C.

Emel C.

25 Şubat 2026 16:43
Bebekten bebeğe değişiyor bence derdinin ne olduğunu anlayıp yol izlemek daha iyi oluyor atak diyip geçiyoruz ama diş sancısı uyku aralığı kısalığı gibi sebepleri görmezden geliyoruz diş etlerini kontrol etmenizi tavsiye ederim buyudukce düzeliyor böyle kalmayacak moralinizi bozmayın birde uyku takibi yapmanızı öneririm ben Uyudu uygulamasını kullanıyorum tavsiye ederim
M

Merve Y.

25 Şubat 2026 16:56
Benim için en büyük sorun uyanık olduğu süre zarfında sürekli ağlaması gözyaşlarıyla ağlıyor ve sürekli ağlıyor uykusu geliyor uyuturken çıldırıyor uykuya geçtikten sonra da kısa bir süre sonra uyanıyor ama en büyük sorun aslında uyanık olduğu zamanlarda sürekli ağlaması ne yapacağımı şaşırdım diş sancısı var anlıyorum elleri hep ağzında ama calpol verdiğim de de rahatlamıyor doktora götürdüm diş olabilir gaz olabilir hep varsayım
İ

İlkin D.

25 Şubat 2026 17:01

Merve Yılmaz

Benim için en büyük sorun uyanık olduğu süre zarfında sürekli ağlaması gözyaşlarıyla ağlıyor ve sürekli ağlıyor uykusu geliyor uyuturken çıldırıyor uykuya geçtikten sonra da kısa bir süre sonra uyanıyor ama en büyük sorun aslında uyanık olduğu zamanlarda sürekli ağlaması ne yapacağımı şaşırdım diş sancısı var anlıyorum elleri hep ağzında ama calpol verdiğim de de rahatlamıyor doktora götürdüm diş olabilir gaz olabilir hep varsayım

Aynı şeyleri yaşıyoruz yazdıklarınızla diş zorluyor bence de bizi

Ben;

Soğuk uygulama

Tetagil

zeytinyağ+karanfil kürü

Diş kaşıma yapmaya çalışıyorum
Z

Zahide.

25 Şubat 2026 17:04
4 ay 5 günlüğüz ben böyle birşey görmedim parişanız iki haftadır kendi kendine uyuyan bebeğim gitti yerine 3 tane nur topu gibi desteğimiz oldu buna rağmen maksimm 20 dakika uyuyo
M

Merve Y.

25 Şubat 2026 17:06
Benim bebeğim de öyle uykusu süperdi sakindi ilk önce gündüzleri huzursuzlanmaya başladı neyse çok şükür gece uykusu bozulmadı dedim artık gece de uyumuyor 😥
Z

Zahide.

25 Şubat 2026 21:51

Merve Yılmaz

Benim bebeğim de öyle uykusu süperdi sakindi ilk önce gündüzleri huzursuzlanmaya başladı neyse çok şükür gece uykusu bozulmadı dedim artık gece de uyumuyor 

Bizimde aynı sürekli emmek istiyo gece saat başı ayaktayız dediğiniz gibi uyanık dönemleri aşırı zor kucağıma alsam ağlıyor yatırsam ağlıyo hiç bişey onu mutlu etmiyo
M

Merve Y.

25 Şubat 2026 22:03
İnşallah geçer bu şekilde çok zor
Y

Yeşim I. E.

26 Şubat 2026 19:38
5 ay 2 günlüğüz giderek kötüleşiyor. Allahım sabır versin hepimize🤦🏾♀️🙏🏾
M

Merve Y.

26 Şubat 2026 20:03
Peki hiç çözüm bulabildiniz mi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir