4 Ay Uyku Gerilemesi

72 görüntüleme
F

Funda Y. F.

24 Şubat 2026 02:15
Hocam bebeğim tam 4 ayını doldurdu gündüz kısa 3-4 uyku yapıyor gece 7-8 arası uyutuyorum ancak 1-2 saate bir uyanıyor ve kesinlikle emmeden uykuya geçmiyor eskiden pışpışlayarak kucakta uyurdu ve gece bu kadar sık uyanamazdı. Emerek uyumaya alışmasından korkuyorum ne yapmalıyım ? Emzirmeden pışpışla çok ağlıyor emdiği an uyuyor.
S

Selin E.

24 Şubat 2026 04:41
5 aylık olmak üzereyiz 3.5 aydan beri aynı durum. Geçeceğine inancım da kalmadı artık. Bazen yarım saate bir uyanıyor. Uykular haram oldu.
Damla A. .

Damla A. ..

24 Şubat 2026 05:25
Bizde aynıyız 04.00 te uyanıyor uyumuyor yıprandım kendime zarar vermekten korkuyorum
Ebru G. .

Ebru G. ..

24 Şubat 2026 05:50

Damla Akbulut

Bizde aynıyız 04.00 te uyanıyor uyumuyor yıprandım kendime zarar vermekten korkuyorum

Hocam hepimiz yaşadık sakin olun benim oğlum 6 aylık oldu halla devam ediyor. Onların şu gülüşlerine değmez mi? Eğlenceye çevirmeye bakın yoksa bu dönem zaten çetrefilli bir süreç
F

Funda Y. F.

24 Şubat 2026 09:23
Gerçekten o kadar uzun sürecek mi acaba memede uyumaya alışır mı böyle

?
Damla A. .

Damla A. ..

24 Şubat 2026 09:50
Bu surec alışma süreci değilmiş benim oğlum bir gün meme de uyuduysa ikinci gün uyumuyor tam dalmamasina özen gösteriyorum rutini bozmuyorum ama yeni adetler çıkarıyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir