4. Ay Uyku Gerilemesi

162 görüntüleme
R

Rabia Ş. ..

2 Şubat 2026 21:35
Bebeğimin uykuları çok düzenliydi. 2 gündür rutinimize bağlı kalmamıza rağmen uyumuyor ve kundaktan kurtulmaya çalışıyor, emmek istemiyor. Ağlamaktan harap oluyor. Zor bela uyutuyorum ama hemenağlayarak uyanıyor. Normalde 19 de uyuyan bebek 10a kadar ağlayarak direniyor. Ben de bugün ağlamasın diyr uyumadığı için loş ortamda onunlaoyun oynadım mecbur.bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü? Nasıl bu süreci hızlı atlatabiliriz.sabah uykularımız düzenli.
S

Seyma S.

2 Şubat 2026 22:08
Saatlerine kadar bire bir ayni seyi yasiyorum 3 ay 22 gunluk
Afranur K.

Afranur K.

2 Şubat 2026 22:09
Aynı şeyleri yaşamadık birebir ama bebeğim kundaklamdığı için 2 gece ağlayarak uyandı. Ben de bir sonraki gece kundağı tamamen kaldırdım. Bağlamadım. Çok rahat uyudu.

Sevmediği bir şeye tepki veriyor gibiydi.

Belki sizde de işe yarar.
R

Rabia Ş. ..

3 Şubat 2026 03:17
Kundaksız gece sık uyanmadı mı peki
Afranur K.

Afranur K.

3 Şubat 2026 10:31
Rabia
Kundaksız gece sık uyanmadı mı peki
Yok aksine sanki bunu bekliyormuş gibiydi. Zorla uyutmuşum gibi.

Ama şuna dikkat edin kundak olmayınca uykudaki hareketi artıyor, ben ilk başta uyanıyor sandım salladım vs. Ama 3. Gece bi takip edeyim dedim aslında uyanmıyor sadece kıpırdanıyor geri uykusuna devam ediyor.
R

Rabia Ş. ..

3 Şubat 2026 11:04
Tamamdır teşekkür ederim. Deneyeceğim
B

Buket ..

3 Şubat 2026 11:28
3. Aydan sonra kundak önerilmiyor dönme denemeleri olabileceği için. 4. Ayda bizimde uykularımız geç saatlere kaymıştı gece 1-2 de uyurdu. Direndiği noktada uyutmaya zorlamayın ama oyunda oynamayın, konuşma vs olmadan sakin ortamda yanında kalın uyku saati olduğunu anlasın ben bu şekilde yaptım sonra kendiliğinden erken uyumaya başladı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir