4. Ay Öne Eğilme

123 görüntüleme
Ş

Şevval

31 Mayıs 2026 10:38
Öne doğru eğiliyo, uykudan kalkınca bile kendini yuksrı kaldırıyo. İstiyo ki hep dik dursun hep etrafı izlesin ama mümkün değil buda çünkü hep istiyo bunu. Sizinde bebekleriniz böyle mi? Yoksa benim oğlum mu canımızı okuyacak 😅 hep dik durmak istenir mi 😅
G

Gizem

31 Mayıs 2026 10:42
Bizde aynı durumdayız oturmaya az kaldığı için böyleler 5 aylıkken destekli oturma denemeleri başlar
G

Gizem

31 Mayıs 2026 10:42
Uyuturken kalkıyo bir anda sanki ocakta yemek unuttu 
Ş

Şevval

31 Mayıs 2026 10:51
Gizem
Bizde aynı durumdayız oturmaya az kaldığı için böyleler 5 aylıkken destekli oturma denemeleri başlar
Ben şuan kendim destekli bir şekilde 3-5 dakika oturma denemeleri yapmaya başladım bu nasıl iş bebem gerçekten ocakta yemek unutmuş gibi acil bi işi çıkmış gibi davranıyor 😅
Ş

Şevval

31 Mayıs 2026 10:52
ne zaman geçmeye başlar [5.ayda](5.ayda) mı? yoksa daha uzun mu sürer acaba?
G

Gizem

31 Mayıs 2026 11:03
Zamanla oturdukça yine olur aynısı bu kez önüne de destek koyacaksın eğilip düşmesin diye yani
G

Gizem

31 Mayıs 2026 11:03
Şevval
Ben şuan kendim destekli bir şekilde 3-5 dakika oturma denemeleri yapmaya başladım bu nasıl iş bebem gerçekten ocakta yemek unutmuş gibi acil bi işi çıkmış gibi davranıyor 😅
Ahahah çok tatlılar ya
E

E

31 Mayıs 2026 11:11
Şevval
ne zaman geçmeye başlar [5.ayda](5.ayda) mı? yoksa daha uzun mu sürer acaba?
İnanın geçmiyor 😂Bizimde öyleydi oturmaya başladı hala yapıyor uyuturken.sırtüstünden oturmaya kendi gelmeye çalıştığı için böyle bu seferde 7 ay 21 gün
Afranur K.

Afranur K.

31 Mayıs 2026 11:14
Ay geçmiyor 😂😂 8 aylık hala uykudan uyanınca sanki işe yetişecek hemen kafasını kaldırıyor 😂😂

Yatmaktan oturma pozisyonuna geçmeyi de yavaş yavaş öğrenmeye başladı. Daha da büyüyor olay 😂😂 bunun ilerisi artık uyanınca ağlamak yerine yanımıza gelir diye düşünüyorum
E

Emine G.

31 Mayıs 2026 11:54
Bnnm oglusda boyle
Ş

Şevval

31 Mayıs 2026 12:20
E🌸
İnanın geçmiyor 😂Bizimde öyleydi oturmaya başladı hala yapıyor uyuturken.sırtüstünden oturmaya kendi gelmeye çalıştığı için böyle bu seferde 7 ay 21 gün
Maşallah ya gerçekten çok iyi bi gelişim aslında tabi biz yorulduğumuz için birazcık söyleniyoruz ama maşallah bebeklerimize o zaman 😅
Ş

Şevval

31 Mayıs 2026 12:22
Afranur Keskin
Ay geçmiyor 😂😂 8 aylık hala uykudan uyanınca sanki işe yetişecek hemen kafasını kaldırıyor 😂😂

Yatmaktan oturma pozisyonuna geçmeyi de yavaş yavaş öğrenmeye başladı. Daha da büyüyor olay 😂😂 bunun ilerisi artık uyanınca ağlamak yerine yanımıza gelir diye düşünüyorum
Ayyy çok güzel bi duygu inşallah o günleride görürsünüz bian önce emeklesin ayaklansın istiyorum ben o kadar sevimliler ki 🥹 gelişimleri çok iyi maşallah benimki biraz erken başladı [3.ayda](3.ayda) dönüyordu düşünün 6-7ayda emekler diye düşünüyorum hareketli bi bebek 😅
Ş

Şevval

31 Mayıs 2026 12:23
Emine Gunduz
Bnnm oglusda boyle
Erkek bebekler neden böyle ya hiç durmuyolar gerçi büyümüş halleride durmuyor yerinde😅 Allah bizlere kolaylık versin 😂
Afranur K.

Afranur K.

31 Mayıs 2026 13:01
Şevval
Ayyy çok güzel bi duygu inşallah o günleride görürsünüz bian önce emeklesin ayaklansın istiyorum ben o kadar sevimliler ki 🥹 gelişimleri çok iyi maşallah benimki biraz erken başladı [3.ayda](3.ayda) dönüyordu düşünün 6-7ayda emekler diye düşünüyorum hareketli bi bebek 😅
Hareketliyse 6 da emekler, kızım 6. Ayın başında komando sürünüşü yapıyordu, şimdi 8 aylık sıralıyoruz. Allah vere de götümüz yer göre 😂 ben de yorulduğumdan annemin yanına kaçtım 1-2 hafta kucaktan kucağa geziyor.
Ş

Şevval

31 Mayıs 2026 13:29
Afranur Keskin
Hareketliyse 6 da emekler, kızım 6. Ayın başında komando sürünüşü yapıyordu, şimdi 8 aylık sıralıyoruz. Allah vere de götümüz yer göre 😂 ben de yorulduğumdan annemin yanına kaçtım 1-2 hafta kucaktan kucağa geziyor.
Allah yardımcınız olsun 😅 maşallah bebişinize destek almak çok iyi geliyor gerçekten
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir