4. Ay Meme Reddi

295 görüntüleme
G

Gizem A. N.

Premium Üye
27 Haziran 2026 22:27
Hiçbir sebep yokken bş anda ağlama krizleri ve meme reddi son 10 gündür artık biberon vermek zorundaydım memeyle doymuyordu diye ondan önce hep eds ile gidiyorduk biberondan ötürü mü meme almıyor yoksa dördüncü aydan ötürü mü almıyor günde iki kez tek biberon veriyorum ve çok az 60 cc veriyordum aglıyacam resmen
Sema G.

Sema G.

27 Haziran 2026 23:34
Benim oğlumda öyleydi meme verince ağlamalar çığlıklar resmenn emmiyordu. En son uykuya dam dalmış şekldeyken memeyi öyle veriodum en azından içiyor doyuyor diye . Ve hala öyle devam ediyorum ama arada kendiside istiyor veriyorum ve sadece 2 dk 3 dk o kadar🙄 yani ne yapacağım bende bilmiyorm önerilere açığım. Mama vermedim hiç sadece anne sütü. Biberona alıştırmak istemiyorm memeyi tamamen bırakmasn diye .
M

Merve S.

28 Haziran 2026 06:47
bende öyle göğsüme çıngırak koyuyorum memeye alıyorum sallıyorum dikkati dağılıyor öylelikle emiyor
H

Hümeyra M.

28 Haziran 2026 09:08
Ben de 4 ayla beraber meme reddi mi grevi mi ne yapıyo anlamadım, algıları aşırı açık olduğundan uyur uyanıklık dikkat edip uyanmadan emzirmede buldum çözümü bu şekilde en azından sütü memeden içiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir