4 Ay Meme Reddi

236 görüntüleme
A

Ayşenur Ç. ..

13 Haziran 2025 16:39
4 ay 8 günlük oğlum kesinlikle beni emmiyor geceleri emiyor gündüz istemiyor ne yapmam lazım
B

Berivan ..

14 Haziran 2025 01:57
2 aylık oğlum var aynı durum uyku halinde emiyor ama diğer türlü ağlıyor asla emmiyor
H

Hasan K. O.

14 Haziran 2025 23:33
Benim oğlum da 4 ay 4 günlük ve aynı şekilde gece emzirebiliyorum, gündüz ne meme ne biberon kabul ediyor. Uyanıp hiçbir şey içmeden uyuduğu oluyor.
M

Medine Ç. ..

16 Haziran 2025 06:09
Bizde de durum aynı 4.5 aylık gece uykuya geçerken ve gece uyandığında sorunsuz emiyor ama gündüz sessiz ve sakin ortamda sadece ikimiz olmamıza rağmen asla emmiyor 5 6 saat boyunca aç kalıp yine emmiyor
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

16 Haziran 2025 08:07
Biberon kullanımı varsa bu nedenden dolayı meme reddi olacaktır. Biberon kullanımını bırakmanızı ve diğer alternatif beslenme yöntemlerine geçmenizi öneririm ısrar zorlama yapmadan bebeğinizi emzirmeyi deneyin şu an size meme reddi sinyallerini vermiş Çünkü meme Reddi yavaş yavaş sinyal vererek başlar ve önce gündüz emzirmeleri biter sonra Gece emzirmeleri biter.
B

Beyza N. A.

16 Haziran 2025 09:51
Bizde de aynı şey vardı. Gece ya da uykulu iken güzel alıyor ama onun dışında kavga ediyordu resmen meme ile. Beslenme öncesi gaz çıkardım,squat yapar gibi emzirdim,dikkatini dağıtacak şeyleri etrafımızdan kaldırdım ya da düz duvar önünde emzirdim. Çünkü reddin başlıca sebebi dünyayı keşfetme arzuymuş bu ayda. O yüzden baktığı şeyleri memenin üstüne koydum ya da komple kaldırdım.
S

Seda K.

17 Haziran 2025 18:54
Benim de bebeğim aynı öyleydi 4.ayda Red etmeye başladı 7. ayımız bitti hâlâ gündüz asla etmez gece emiyor ama son 3 gundur gece emmesi de yok ve napacagimi bende bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir