4. Ay Kilo

94 görüntüleme
K

K.Y

21 Mayıs 2026 10:24
4. Ay kontrolünde 150 gr almış sadece kilo almamış denildi bu durumu yaşayan var mı
T

Tülay A.

21 Mayıs 2026 10:49
Merhaba benim de oğlum şu an 6 aylık. 4. Ay kontrolünde az almıştı doktor normal bu aylarda kilo alımı yavaşlar önemli değil demişti. 5. Ay kontrolünde ise neredeyse hiç kilo almamıştı doktor iki öğün mama vermemi önerdi sadece anne sütü emiyordu sanırım yetersiz gelmeye başlamış. Ek gıda, tam olarak içmese de formül mama ve anne sütü karışık gidiyoruz . 7. Ay kontrolünde bakalım durum ne olacak. Yani özellikle 4 ve 5. Aylarda kilo alımında azalma olabiliyor
K

K.Y

21 Mayıs 2026 12:20
Tülay Alkan
Merhaba benim de oğlum şu an 6 aylık. 4. Ay kontrolünde az almıştı doktor normal bu aylarda kilo alımı yavaşlar önemli değil demişti. 5. Ay kontrolünde ise neredeyse hiç kilo almamıştı doktor iki öğün mama vermemi önerdi sadece anne sütü emiyordu sanırım yetersiz gelmeye başlamış. Ek gıda, tam olarak içmese de formül mama ve anne sütü karışık gidiyoruz . 7. Ay kontrolünde bakalım durum ne olacak. Yani özellikle 4 ve 5. Aylarda kilo alımında azalma olabiliyor
Hımm anladım duymak istediğim buydu mamaya başlayan var mı acaba diye merak ettim teşekkürler 🙏 sağlıkla büyüsün bebişiniz
K

K.Y

21 Mayıs 2026 12:27
Tülay Alkan
Mama verince memeyi reddetme durumu olur mu peki bundan korkuyorum ve üzülüyorum açıkçası
T

Tülay A.

21 Mayıs 2026 17:05
Reddeder ya da etmez bi fikrim yok açıkçası ama benim oğlumu bir türlü biberona mamaya alıştıramadık ki ben biberon mama emmesini isterdim çünkü görünüşe göre sütüm kilo alımı için yetersiz geliyor. Üzülmeyin mama takviyesi gerekiyorsa verin bence umarım meme reddi yaşamazsınız bebeğinizle sağlıklı günler dilerim 🙏🏻
E

Ebru

21 Mayıs 2026 17:45
Benim kızım da 4. Ay 400 gram almıştı doktorumuz 4 aylık ortalamaya bakarak normal artık o kadar kilo almazlar demişti. Mama veriyorsanız ml artırabilirsiniz emziriyorsanız gece beslenmesi yapın çok farkediyor. 5. Ayda da az alırsa ek gıdaya başlarsınız yavaştan. Canınızı sıkmayın kilo işi değişken bir şey
M

Meral E. A. K.

21 Mayıs 2026 17:49
Tülay Alkan
Hangi mamayı kullanıyorsunuz emzirme sıklığınız nedir bide kaç saatte kaç cc
T

Tülay A.

21 Mayıs 2026 21:00
Meral Esra Alkan Keleş
Hangi mamayı kullanıyorsunuz emzirme sıklığınız nedir bide kaç saatte kaç cc
Hipp kullanıyoruz ama dediğim gibi oğlum ya biberon sevmiyor ya da mamanın tadını sevmiyor , bir kaç denemem sonucunda yeni yeni 60 cc ancak içiyor . Biz de ek gıdaya başladık daha çok emzirme ve ek gıda olarak ilerliyoruz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir