4. Ay Göğsüm Yumuşadı

179 görüntüleme
P

Pınar K.

22 Mayıs 2026 17:27
3. Ayın ortasında beslenme reddi yaşamaya başladık hala aynıyız :( muhtemelen o yüzden göğsüm yumuşadı . Zaten 120 üstünü görmüyordum gün içinde sağdığımda emzirmeden önce :/ öneriniz var mı
H

Hatice Y.

22 Mayıs 2026 17:32
meme ve süt üretimi olgunlaşıyor azalmamıştır bebek cihazdan çok daha iyi çeker emzirmeye devam edin 4. Ayda bu şekilde olmadı çok normal
H

Hatice Y.

22 Mayıs 2026 17:34
Sağımla 120 cc geliyorsa insanın çok daha fazlasını bebeğiniz çeker süt azaldı diye kormayın bu korkuları sonuna kadar yaşmış biri olarak söylüyorum yersiz korkularmış oğlum 6 ay 10 günlük sadece emzirme

İle devam ettim çok şükür red ettikleri dönemdea akıl hızlı olsun diye o yatarken üzerine eğilip emzirdim alıştı bu pozisyona ama çok şükür hala emiyor konforlu değil pozisyon ama yeterki alsın
H

Hatice Y.

22 Mayıs 2026 17:36
Olabildiğince göğüsten verin sağımla vermeyin bol bol sağım yapın gece 2-5 arası Prolaktin en yüksek seviyede salgılanır bebeğim biberon almadığı için ben sağım yapmıyorum artık arz talep üzerine üretim olur taş gibi dolgun göğüs olmaz ve süt geldiğini hissedersiniz emzirirken sızlar tek göğsü boşaltmadan diğerine geçmeyin
H

Hatice Y.

22 Mayıs 2026 17:38
Emzirmek dünyanın en güzel şeyi emzirirken mutlu olun mutlu olmak ve su tüketmek kadar etkili bi süt arttırma yok
P

Pınar K.

22 Mayıs 2026 17:48
Yutkunmaları azaldığı ıcın sütümün de azaldığını düşünüyorum önceden daha dolgun gelırdı
T

Tuğba B. ..

22 Mayıs 2026 18:49
Meme terbiye oluyor çektikçe gelecektir bolbol emzirin. Sürekli süt dolması sızlaması sonra sütğn akması anne için sıkıntılı oluyor böyle daha iyi
P

Pınar K.

22 Mayıs 2026 19:05
Ben daha o sızlamayı hiç hissedemedim maalesef 😂😂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir