4 Ay Ek Gıda

114 görüntüleme
G

Gamze Ç.

26 Mayıs 2026 22:35
Merhabalar doktorumuz 4. Ayında ek gıdaya başlamamızı önerdi sadece mama yediği içinmiş ama anne sütü alsaymış 6 aymış az önce Osman beyin ek gıda videosunu izledim 6 ay olmadan başlamayın diyor kafam karıştı bir çay kaşığı kadar bile yemiyor sadece tadım doymasını beklemiyorum zaten ama anlamadım var mı böyle erken başlayan
Fatma A. U.

Fatma A. U.

26 Mayıs 2026 22:45
Benim kızımda mama içiyor 6. Ayında ek gıdaya başladım çok erken daha ek gıda için gene de siz bilirsin ama daha çok küçük
Fidannur Z.

Fidannur Z.

26 Mayıs 2026 22:54
Daha çokkk küçük biraz zaman verin 6. Aya kadar
G

Gizem D.

26 Mayıs 2026 22:56
4 Buçuk ayda başladık biz de ama onun adı ek gıda bile değil ki tadım yapılıyor sadece. Her besini 3 gün deneme konusuyla 6. Ayda vakit kaybetmemek için ben çok mantıklı bulmuştum ve hemen başladım. Bir çay kaşığı ucuyla yuttuğundan emin olduğunuzda yetiyor sonrasında alerji takibi yapacaksınız. Yumurta sarısı 6. Aya kadar beyazı 10. Aya kadar beklemiştik denemek için.
G

Gamze Ç.

27 Mayıs 2026 02:45
Gizem Deren
4 Buçuk ayda başladık biz de ama onun adı ek gıda bile değil ki tadım yapılıyor sadece. Her besini 3 gün deneme konusuyla 6. Ayda vakit kaybetmemek için ben çok mantıklı bulmuştum ve hemen başladım. Bir çay kaşığı ucuyla yuttuğundan emin olduğunuzda yetiyor sonrasında alerji takibi yapacaksınız. Yumurta sarısı 6. Aya kadar beyazı 10. Aya kadar beklemiştik denemek için.
Evet evet aynı şekilde yani yediği bir çay kaşığı kadar bile yok doktor dediyse vardır bi bildiği diyorum ama çevremdekiler daha erken deyince şüphelendim açıkçası teşekkür ederim gerçekten
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir