4 Ay Bir Haller Oldu Beneğime

434 görüntüleme
N

Nazlıcan ..

6 Haziran 2026 11:08
4. Aya bir kaç gün kaldı bebeğimiz tanıyamıyorum. Emerken birden çekip kafasını sağa sola bakıyor. Emme zayıfladı. Uykusu zaten hep problemliydi şimdi gündüz uykusu hepten yok oldu. Sebepsiz çığlık çığlığa ağlıyor. Gazı yok kakasini yapti, dis granüllü aldım dişlerini kaşıdık neyi var ne oluyor anlamıyorum. Sürekli kucağımda gezdiriyorum ninni söylüyorum çok yoruldum. Uyusada kafasını bir sağa bir sola çeviriyor durmadan. Max 20 dakika uyuyor. Ne yapsam ne etsem susturamadım
E

Emine T. A.

6 Haziran 2026 11:18
benım kızımda aynısı oldu 4. Ayında. Maalesef boyle bır ay bu 4. Ay hatta kızım 5.5 aylık oluncaya kadar aynı sorunlar devam ettı. Sız sakın olmaya surecın gecıcı olduguna ve bebegınızın bı buyume atagı gecırdıgını devamlı kendınıze hatırlatın. Bol sabır dılıyorum sıze guzel anne. Umarım en kısa surede gecer ❤️
N

Nilay

Premium Üye
6 Haziran 2026 11:19
Osman Hoca’nın 4. Ay videosunu izlediniz mi? Bi de uyku gerilemesi videosu var. Biraz zor geçen bir aymış umarım çabuk atlatırsınız.
N

Nazlıcan ..

6 Haziran 2026 11:34
Emine Turan Arslan
benım kızımda aynısı oldu 4. Ayında. Maalesef boyle bır ay bu 4. Ay hatta kızım 5.5 aylık oluncaya kadar aynı sorunlar devam ettı. Sız sakın olmaya surecın gecıcı olduguna ve bebegınızın bı buyume atagı gecırdıgını devamlı kendınıze hatırlatın. Bol sabır dılıyorum sıze guzel anne. Umarım en kısa surede gecer ❤️
baya uzun sürmüş:( sakin kalıyorum fakat desteksiz büyüttüğüm için tükeniyorum. Ne yapsam aglamasini durduramadım sebepsiz ağlıyor uyumuyor. Umarım kısa sürer :( teşekkür ediyorum
N

Nazlıcan ..

6 Haziran 2026 11:36
Nilay Gürer
Osman Hoca’nın 4. Ay videosunu izlediniz mi? Bi de uyku gerilemesi videosu var. Biraz zor geçen bir aymış umarım çabuk atlatırsınız.
Yazıları okudum ama videoyu izlemedim henüz. Ben pek odağımı vermiyorum atak vs denilen şeylere çünkü kendimi şartlamak istememiştim. Ama sanırım böyle bisey atak.
E

Emine T. A.

6 Haziran 2026 11:38
Ben uyutmak ıcın dırenmekten vazgecmekle basladım. Cunku ne yaparsam yapayım asla uyumuyo uyumadıkca ben zorladıkca surec dahada uzuyor zor oluyordu. Bende desteksız buyutuyorum ve ınanın kucagımda tutmaktan wc ye gıdemez olmustum. Gunduz 12 dakıka uyuyordu. Gece desen toplam 2 saat fılan. Ama sımdı 6. Ayına gırdı uykuları uzadı hem gunduz hem gece. Umarım hemen bıter ❤️
E

Emine T. A.

6 Haziran 2026 11:40
Nazlıcan
Yazıları okudum ama videoyu izlemedim henüz. Ben pek odağımı vermiyorum atak vs denilen şeylere çünkü kendimi şartlamak istememiştim. Ama sanırım böyle bisey atak.
Maalesef en azından 4. Ay atagı gercek 😭 bende sızın gıbı dusunuyordum cunku cevremde kı hıc kımse boyle bıseyden bahsetmemıstı. Yenı moda dıe dusunmek ıstemıstım gercekle yuzlestım
N

Nazlıcan ..

6 Haziran 2026 11:52
Emine Turan Arslan
Ben uyutmak ıcın dırenmekten vazgecmekle basladım. Cunku ne yaparsam yapayım asla uyumuyo uyumadıkca ben zorladıkca surec dahada uzuyor zor oluyordu. Bende desteksız buyutuyorum ve ınanın kucagımda tutmaktan wc ye gıdemez olmustum. Gunduz 12 dakıka uyuyordu. Gece desen toplam 2 saat fılan. Ama sımdı 6. Ayına gırdı uykuları uzadı hem gunduz hem gece. Umarım hemen bıter ❤️
Evet haklısınız uyutmakla daha çok yoruluyor insan. Sizi çok iyi anlıyorum çok şükür geçmiş o günler. Bizim ilk günlerden beri reflü gaz sancıdı canımızdan bezdirdi şimdi de bu çıktı. Gece uyusak en azından sıfırlanmış olarak güne başlayacağım ama hergün bir önceki günün devamı gibi:( şikayet etmek istemiyorum çokta mutluyum ama çaresizlikten işte. Dışarı çıkarayım diyorum o kadar gücüm yok ki hazırlanmaya çıkmaya. Çünkü hazirlanirkende ağlamaması için efor efor. Ve bunu yapamadığım için vicdan azabı… bütün bebekler mi böyle yoksa aralarından mı çıkıyor anlamadım
N

Nazlıcan ..

6 Haziran 2026 11:53
Emine Turan Arslan
Maalesef en azından 4. Ay atagı gercek 😭 bende sızın gıbı dusunuyordum cunku cevremde kı hıc kımse boyle bıseyden bahsetmemıstı. Yenı moda dıe dusunmek ıstemıstım gercekle yuzlestım
Evet isimlendirilemeyen hersey atak gibi geliyordu inanmıyordum. Ama en son ben atak geçirdim geçenlerde 😣
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
6 Haziran 2026 12:16
Siz normal düzeninizde devam edin 2-3 haftaya geçer inşallah. 4. Ay atağı en kötüsü
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
6 Haziran 2026 13:43
15. Haftanın orttasındayız, uyku hariç hepsini yaşıyoruz sebepsiz ağlıyor susuyor gülüyor tekrar ağlıyor biberonun ucunu çiğniyor uykuya dalarken kendi dilinde konuşuyor kendini uyandırıyor kucakta durmak istiyor hep, 8. Hafta atağı yaşamadık bende ataklara çok şartlanmak istemiyorum ancak şuan keşif zamanları galiba atakta bu oluyor. Buda geçicek 🌸
H

Hacer D.

8 Haziran 2026 23:54
Ahhhh aynısını yaşadım ama geçiyor merak etmeyin o donem ben sebebi yok zannediyordum ama meğer çocuğun gazı varmış ben anlamamisim
N

Nazlıcan ..

9 Haziran 2026 19:29
Dördüncü ayda gaz problemi bitiyor diye söylüyorlar ama bilemiyorum. Bizimki doğduğundan beri gaz problemi vardı ama çok şükür bu ay bitti gerçekten çok zor günlerdi
E

Eda K.

10 Haziran 2026 11:06
Şu an aynı durumu yaşıyorum uykusuzluktan gözünü açamıyor kucağımda uyudu bırakmaya çalıştıkça uyanıyor aynı döngü içinde sıkışıp kaldık emmiyor uyumuyor durmuyor inşallah çok kısa zamanda geçer çünkü uykusuzluktan bayılcam artık
H

Hatice N. ..

10 Haziran 2026 11:58
Benimki de öyle şu an 7 6 günlük yine var bir derdi çığlık çığlığa hep ama benimki dışarda daha sakin oluyor dışarı çıkarın ben hiç yapamazsam balkona çıkarıyorum arabalara bakıyoruz diğer odalara gidiyoruz oralarda oynuyorız yoksa daha çok sıkılıp bana sarıyor deneyin isterseniz
N

Nazlıcan ..

10 Haziran 2026 12:00
Evet deniyorum teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda geçer bunlar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir