4. Ay Beslenme Reddi
144 görüntüleme
P
Pınar K.
17 Mayıs 2026 23:07
Bebeğimi meme + biberon şeklinde besliyorum . Ama artık biberonu neredeyse hiç istemiyor . Uzun saatler beslenmek istemediğinden sanırım sütüm de azaldı . Sağdığım zaman 130 cc üstünü göremiyorum bu yeter mi emin değilim :( sizin bebekleriniz kaç saatte bir besleniyor ?? Bu ay kilo alımımızda düştü . Son 10 gündür kilomuzda aynı

Zeynep Z.
18 Mayıs 2026 01:25
Benim kızım şu an 5 aylık oldu 130 CC üstü mama içmiyor 4. Ay atağında benim kızım da bir memeyi red etti sonra biberonu kestim 48 saat boyunca sadece emzirdim memeye geri döndü çok şükür daha sonra biberonu red ediyordu ben de başının altına emzirme yastığı koyup yatağına koydum yan çevirerek verdim öyle alıyordu biberonu kucağımda asla biberon istemiyordu 2 hafta kadar böyle devam etti ama şimdi çok şükür ben de meme + biberon (mama) ile devam ediyorum takmayın kafaya düzeliyor siz de kucağınız dışında farklı şekillerde deneyin biberonu başı yüksekte olsun yeterli bir de maşallah Sübhanallah sütünüz gayet güzel geliyor sağdığım zaman benim ikisinin toplamı genelde bazen 30 bazen 10 max 60 geliyor sadece yeni doğan döneminde bir kere 70 CC gördüm o kadar siz düşünün yani ben yine de kendimi eksit hissetmedim bebeğimin mamayla da olsa karnı doyuyor o bana gayet yetiyor gece daha sık beslemeyi deneyin kilo alacaktır hiç dert etmeyin şimdi kucağımda tekrar içiyor mamayı sadece bir süreç yaşananlar değişeceğini bilin her anını dolu dolu yaşayın sağlıkla büyüsünler inşallah 爐

Zeynep Z.
18 Mayıs 2026 01:28
Pusette de bir elinizle sırtını destekleyerek deneyebilirsiniz biberon vermeyi. Benim kızım öyle de içiyordu
P
Pınar K.
18 Mayıs 2026 01:30
Ben emzirmeden sağıp veriyorum bazen karnı doysun diye 120 130 sağabilmem emzirdikten sonra mümkün degıl maalesef :(
P
Pınar K.
18 Mayıs 2026 01:31
Ya sürekli oturmaya çalışıyor kucagımdaykrn bayagı da dikiyor kendını bu sefer kasıp kendını bıberonu almıyor :(

Zeynep Z.
18 Mayıs 2026 01:32
Bebeğim hâlâ sık besleniyor 2 ila 3 saatte gün içi besliyorum geceleri de en fazla 4 saatte bir besliyorum hatta bazen 2 saatte bir kalkıp beslenmek istiyor. Benim kızım 4. Ayında sadece 600 Gr almıştı 1 buçuk ayda ama kendi eğrisinde doktor güzel dedi kilo alımı anne olarak bana sorsan az ama doktora güveniyoruz bm

Zeynep Z.
18 Mayıs 2026 01:34
Ya sürekli oturmaya çalışıyor kucagımdaykrn bayagı da dikiyor kendını bu sefer kasıp kendını bıberonu almıyor :(

Zeynep Z.
18 Mayıs 2026 01:37
Ben emzirmeden sağıp veriyorum bazen karnı doysun diye 120 130 sağabilmem emzirdikten sonra mümkün degıl maalesef :(
Yükleniyor...