4. Ay Atakları 😭

77 görüntüleme
A

Ayşe A.

10 Ağustos 2025 14:52
Ya lütfen bu 4.ay ataklarından aklımı kaybetmeden nasıl çıkarım bilen söylesin gerçekten ramak kaldı aklımı yitirmeme ne kadar sürüyor sakinleştirmek için ne yapmam lazım memeden zaten ayrılmak istemiyor sonra bide kavga ediyo memeyle siniri ağlama krizleri cabası gücüm kalmadı artık
S

Selen K. B.

10 Ağustos 2025 15:04
Hay Allah sabır versin Ben de öyleydim Yani çok zor atlattık gerçekten kafayı yemek üzereydim 4 ay çok zor ama gerçekten çaresi yok Sadece sabredeceksiniz geçiyor En azından geçtiğini bilin Yani ben inanmamıştım geçeceğine ama şöyle yapabilirsiniz topluluğa sokun kalabalığa sokun elinizden geldiğince En azından biri 5 dakika taşır başkası 5 dakika taşır Siz de daha sakin kalmış olursunuz kalabalık iyi geliyor çocuklara çok ağlıyor diye çıkmamazlık etmeyin Dışarısı daha iyi onlar için evet Havalar çok sıcak ama Belki akşamüstü ya da sabah erken saatte yürüyüşe çıkarın başka türlü geçmez Allah sabır versin
A

Ayşe A.

10 Ağustos 2025 15:08
Sürekli çıkıyoruz dışarı aslında ama eve gelmek uyutmak kan ter gözyaşı resmen dışardayken ben dinlenemiyorum evdeyken oğlum uyumuyo napacağımı şaşırdım :( sizin ne kadar sürmüştü
M

Merve

10 Ağustos 2025 15:08
Vallahi bizim 21.haftaya kadar sürdü inanılmazdı şimdi yeni yeni etkisini kaybediyor fark ediyorum ve benim kızım insan sevmiyor resmen başka biri olduğunda uyumuyor mesela ya da birinin evine gidelim asla uyumaz yabancılama çok var temiz hava çok iyi geliyor ama bunu bilin
G

Gizemm

10 Ağustos 2025 15:35
Benim bebeğim 5 aylık hala devam ediyoru çok huysuz aşırı direniyor ağlıyor sabırlı olmanız gerekli sizin gerginliğiniz siniriniz bebeği daha çok etkiliyor ve daha da huysuz oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir